One watch to rule them all! Ποιος είναι ο νέος… άρχοντας των ρολογιών;

Τι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα smartwatch; Γοητευτική εμφάνιση, ανεξάντλητη αυτονομία, εποπτεία υγείας και αθλητικής δραστηριότητας, premium κατασκευή ή smart λειτουργίες; Το διαζευτικό «ή» δείχνει να μην υπάρχει στο λεξιλόγιο της Huawei, οπότε διαβάστε πώς τα νέα Huawei Watch

3 καλύπτουν όλα τα παραπάνω!

Τα ρολόγια της σειράς Huawei Watch 3 δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Διακρίνονται σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως και αποτελούν την απόλυτη πρόταση στη βιομηχανία των wearables. Με την ισχύ των καινοτόμων τεχνικών χαρακτηριστικών τους και με έναν αέρα κομψότητας που μόνο ένας καταξιωμένος οίκος ωρολογοποιίας θα μπορούσε να εμφυσήσει σε ένα ρολόι, τα νέα smartwatches του κινεζικού κολοσσού ξεχωρίζουν τόσο για τις ικανότητές τους όσο και για το στιλ τους. Και μπορεί η υψηλή αισθητική τους να είναι εύκολα ορατή και άμεσα… ερωτεύσιμη, μπορεί ο premium χαρακτήρας να υπογραμμίζεται από τα υλικά κατασκευής που έχουν επιστρατευτεί, όπως στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι ύψιστης ποιότητας και καμπυλόγραμμο ανθεκτικό 3D γυαλί για το Huawei Watch 3, τιτάνιο και κρύσταλλο από ζαφείρι για το Pro, αλλά αυτό που συναρπάζει περισσότερο από όλα στις νέες προτάσεις της Huawei, είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλοεπιδρούν με τον χρήστη τους και βελτιώνουν την καθημερινότητά του.

Φύλακας άγγελος

Είναι μάλλον περιττό να επισημάνουμε πόσο σημαντική έχει γίνει η παρακολούθηση της υγείας μας και των ζωτικών μας λειτουργιών το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα όλοι έχουμε γίνει ένα… κλικ πιο ευαίσθητοι σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά στην υγεία του εαυτού μας και των αγαπημένων μας προσώπων. Τα Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro φέρνουν μια νέα εποχή και σε αυτόν τον τομέα, καθώς στον πλούτο των στοιχείων που καταγράφουν προστίθεται για πρώτη φορά η μέτρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ανίχνευσης θερμοκρασίας τσεκάρει τη θερμοκρασία στον καρπό σας και σας ενημερώνει όποτε αυτή ξεφεύγει από το εύρος των φυσιολογικών τιμών, εντοπίζοντας ανησυχητικές διακυμάνσεις (συνήθης θερμοκρασία δέρματος: 33.5 – 36.9°C). Βέβαια, οι μετρήσεις δεν περιορίζονται στη θερμοκρασία της επιδερμίδας σας. Χάρη στο πλήρως αναβαθμισμένο σύστημα TruSeen 4.5+, τα νέα smartwatches της Huawei μετρούν ολημερίς με μεγαλύτερη ακρίβεια και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας τους καρδιακούς παλμούς και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Ακόμα και όταν κοιμάστε, η τύχη σας… δουλεύει, καθώς το ρολόι συνεχίζει να λειτουργεί. Η τεχνολογία TruSleep 2.0 εντοπίζει 6 προβλήματα ύπνου και παρέχει προτάσεις για να βελτιώσετε την ποιότητά του. Επιπρόσθετα, το σύστημα TruRelax μετρά τα επίπεδα του στρες σας και σας καθοδηγεί με ασκήσεις αναπνοής για να απαλλαχθείτε από το άγχος! Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε 5 φορές την περιστρεφόμενη κορώνα για να στείλετε SOS στην επαφή έκτακτης ανάγκης που έχετε προκαθορίσει. Αν πάλι έχετε πέσει και δεν είστε σε θέση για τα παραπάνω, η ανίχνευση της απότομης πτώσης πυροδοτεί αυτόματα τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης και αποστέλλει το σχετικό SOS μήνυμα αν δεν επιλέξετε εγκαίρως πως είστε ΟΚ στο ερώτημα που θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής. Αξίζει να σημειωθεί πως αν έχετε αξιοποιήσει την eSIM λειτουργικότητα του ρολογιού, οι εν λόγω λειτουργίες SOS αξιοποιούνται ακόμα και όταν δεν έχετε κοντά το smartphone σας.

Ένας προπονητής ανά χείρας!

Τα Huawei Watch 3 και Watch 3 Pro δεν καταγράφουν απλά την πορεία της υγείας σας, σας βοηθούν και να τη θωρακίσετε. Πώς; Μα φυσικά με την άθληση. Με αυτόματη αναγνώριση 6 ειδών προπόνησης, καταγραφή επαγγελματικού επιπέδου για 15 δημοφιλή αθλήματα και για 85 εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης, τα Watch 3 φέρνουν έναν προπονητή στον καρπό σας!

Ένα smartwatch πιο… smart από τα άλλα

Με διαδραστικά watch faces που αξιοποιούν την ισχυρή 3D rendering engine του HarmonyOS, επιτρέποντας τη φιλοξενία ακόμα και mini games στην πρόσοψη του ρολογιού, εύκολα κατανοεί κανείς πως πλέον μιλάμε για άλλο… level ευφυίας και δυνατοτήτων. Με 2GB RAM Και 16GB αποθηκευτικού χώρου έτοιμα να πλημμυρίσουν με εφαρμογές της επιλογής σας από το AppGallery, τα μέλη της οικογένειας Huawei Watch 3 θα μπορούσαν να γράφουν με… κεφαλαία το συνθετικό smart στον όρο smartwatch! Υποστηρίζουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2, WiFi 802.11 b/g/n στα 2.4GHz, NFC και 4G eSIM για τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς το κινητό σας. Η dual-core αρχιτεκτονική τους εξασφαλίζει επιδόσεις που μπορούν να υποστηρίξουν όλα τα διαθέσιμα πολυδιάστατα apps (από εφαρμογές για όσους ταξιδεύουν μέχρι extra applications για άθληση, κοινωνικά δίκτυα και μουσική). Στην ήδη υπάρχουσα λίστα, σύντομα μάλιστα αναμένονται να προστεθούν και τα smartwatch «alter ego» αρκετών ελληνικών εφαρμογών. Στο πλευρό τους στέκεται και το ενσωματωμένο GPS (dual frequency μάλιστα στην Pro έκδοση), το οποίο ανοίγει νέους ορίζοντες λειτουργικότητας για τους developers.

Μπαταρία: Θα σας νοσταλγήσει η πρίζα!

Μπορείτε να βγάλετε όλες σας τις καλοκαιρινές διακοπές, χωρίς να φορτίσετε ούτε μια φορά το ρολόι σας; Ναι αν είναι το Huawei Watch 3 Pro και έχετε ενεργοποιήσει το Ultra-long Battery Life mode, το οποίο εξασφαλίζει έως και 21 ημέρες αυτονομίας! Σε λειτουργία Smart η αυτονομία αγγίζει έως και τις 5 ημέρες  ενώ για την «απλή» έκδοση (αν και είναι ιεροσυλία να χαρακτηρίζουμε έτσι το Huawei Watch 3!), η ανεξαρτησία από πρίζες ανέρχεται στις 3 ημέρες σε Smart Mode και 14 ημέρες σε Ultra-Long Battery Life Mode. Σε κάθε περίπτωση, όταν φτάσει η ώρα της φόρτισης, αυτή πραγματοποιείται ασύρματα πάνω στην ειδική βάση ή ακόμα και πάνω στην πλάτη ενός κινητού που υποστηρίζει  reverse wireless charging. 10 λεπτά επάνω στον μικροκαμωμένο ασύρματο φορτιστή (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) επαρκούν για να καλύψουν το 20% της χωρητικότητας, έτσι ώστε να μπορείτε να βγάλετε όλη σας τη μέρα.

Προπαραγγείλτε ένα Huawei Watch 3 μέχρι 11/7 και κερδίστε!

Μια μοναδική προσφορά, που αφορά τις προπαραγγελίες, ισχύει μέχρι 3 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, έως και τις 11 Ιουλίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), το Huawei Watch 3 έρχεται με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation, Huawei FreeBuds 4i. Διατίθεται σε Active, Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas. Ταυτόχρονα, τo Huawei Watch 3 Pro (διατίθεται σε Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas) έρχεται με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation, Huawei FreeBuds Pro.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook:  https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

The post One watch to rule them all! Ποιος είναι ο νέος… άρχοντας των ρολογιών; appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα