Nikon COOLPIX S800c: Φωτογραφική μηχανή με android

Η Nikon παρουσίασε την COOLPIX S800c, μια compact φωτογραφική μηχανή που προσφέρει όχι μόνο τέλειες φωτογραφίες αλλά και πολλά περισσότερα. Εξοπλισμένη με λειτουργικό σύστημα Android, συνδέεται στο Internet μέσω Wi-Fi για να κατεβάσει οποιαδήποτε εφαρμογή από το Google Play, ανοίγοντας έναν κόσμο γεμάτο με εφαρμογές φωτογραφίας, κοινωνικής δικτύωσης

και παιχνιδιών. Διαθέτει φακό zoom NIKKOR 10x, αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού CMOS 16 MP και οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 8,7 cm (3,5 ιντσών), καθώς επίσης και όλες τις δυνατότητες φωτογράφισης που χρειάζεστε για να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναχρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στην άμεση μεταφορά εικόνων και στη λήψη ποιτικών φωτογραφιών.

Φωτογραφική μηχανή με Android

Με το λειτουργικό σύστημα Android, η φωτογραφική μηχανή COOLPIX S800c μπορεί να γίνει ένα πλήρες κέντρο ψυχαγωγίας. Κατεβάστε όλες τις τελευταίες εφαρμογές από το Google Play και αποκτήστε πρόσβαση σε ενημερώσεις κοινωνικής δικτύωσης από φίλους, λάβετε οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με την περιοχή που βρίσκεστε όταν μετακινείστε ή παίξτε ένα παιχνίδι ενώ ταξιδεύετε. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες.


Φωτογραφίες που όλοι θα κάνουν «Like»

Για να εξασφαλίσετε ευκρινή λήψη σε οποιεσδήποτε συνθήκες, η COOLPIX S800c διαθέτει εξαιρετικά ευαίσθητο αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού CMOS, έτσι ώστε ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού ή υπερβολικά έντονου φωτισμού η φωτογραφική μηχανή να αποτυπώνει τη σκηνή με ευκολία ενώ το σύστημα επεξεργασίας εικόνας EXPEED C2 και η κορυφαία αυτόματη εστίαση εξασφαλίζουν γρήγορη απόκριση. Έτσι, όταν θέλετε να μοιραστείτε μια αυθόρμητη στιγμή με φίλους, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα μοιραστείτε την εμπειρία σας ακριβώς όπως τη ζήσατε.

Ο ευρυγώνιος φακός NIKKOR με οπτικό zoom 10x (25–250 mm) και κρύσταλλο εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) προσφέρει κορυφαία ευκρίνεια και χρώματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε θέλετε να σμικρύνετε για να αποτυπώσετε ολόκληρη τη σκηνή είτε θέλετε να πλησιάσετε κοντά για τη λήψη ενός τέλειου πορτραίτου. Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία κατά του θαμπώματος ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις από την κίνηση του θέματος, τον χαμηλό φωτισμό και το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.

Έξυπνο άγγιγμα

Η οθόνη αφής OLED (819.000 κουκκίδων) 8,7 cm (3,5 ιντσών) εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με αντιανακλαστική επίστρωση είναι εξίσου ευαίσθητη με τις οθόνες των καλύτερων smartphones και έχει ευρεία οπτική γωνία που καθιστά τον χειρισμό της S800c απλό και διασκεδαστικό. Κυλήστε στις φωτογραφίες σας, επιλέξτε και επεξεργαστείτε οποιαδήποτε εικόνα με την οποία θέλετε να πειραματιστείτε.

Άλλες βασικές δυνατότητες
Μοιραστείτε τον κόσμο σας: συνδεθείτε εύκολα στο Internet μέσω Wi-Fi. Ανεβάστε φωτογραφίες και video σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τοποθεσίες φωτογραφιών ή μεταφέρετε εικόνες απευθείας στο smartphone ή το tablet σας.

myPicturetown.com: δείτε τη

Keywords
Τυχαία Θέματα