Max Payne mobile: Ζήστε στα όρια, παλέψτε για τη ζωή σας

Το θρυλικό παιχνίδι Max Payne έφτασε και στην πλατφόρμα του Android, μεταφέροντας τη μυστηριώδη και σκοτεινή υπόθεση με το slow-motion gunplay εφέ, στις κινητές μας συσκευές. Η ιστορία αφορά ένα φυγά, μυστικό αστυνομικό που κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και βρίσκεται κυνηγημένος από την αστυνομία και τη μαφία. Πρόκειται για ένα άντρα που ζει συνέχεια με το φόβο, με την πλάτη γυρισμένη στον τοίχο, ένας άντρας που ζει στα όρια, γνωρίζοντας ότι στον πόλεμο που έχει μπλεχτεί είναι αδύνατο να κερδίσει.

Πρέπει όμως να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις. Πρέπει να καθαρίσει το όνομα του αλλά και να αποκαλύψει την αλήθεια. Όλοι η μαγεία του παιχνιδιού που γνωρίζουμε από τις παιχνιδομηχανές, έχει αποτυπωθεί τέλεια στην έκδοση του Max Payne για android συσκευές. Τα γραφικά του είναι High Definition, ενώ όλο το gameplay έχει επαναγραφτεί για να λειτουργεί σε οθόνες αφής. Πάρτε στα χέρια σας την θρυλική ιστορία του Max και βοηθήστε τον να καθαρίσει το όνομα και την υπόληψή του.  Η τιμή του στο google play είναι στα 2,93 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.rockstargames.com/maxpayne/agegate.htmlΑποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstar.maxpayne
Keywords
Τυχαία Θέματα