LG Optimus L5: Αποκλειστικά από τη Vodafone!

Το LG Optimus L5, ένα από τα πιο κομψά smartphones της L-Series της LG, έρχεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από τη Vodafone. Η LG Electronics και η Vodafone ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία μοναδική πρόταση για τους

πιστούς οπαδούς της τεχνολογίας με βασικό στόχο να προσφέρoυν υψηλής ποιότητας επικοινωνία  στους  καταναλωτές.

Πιστό στη φιλοσοφία του κομψού τετράγωνου μίνιμαλ σχεδιασμού, το LG Optimus L5 είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού στυλ και τεχνολογίας. Με πάχος μόλις 9,5 χιλιοστά, αυτό το smartphone έρχεται γεμάτο έξυπνες και πρακτικές λειτουργίες.

Εφαρμόζοντας το πιο πρόσφατο Android λειτουργικό σύστημα της Google, Ice Cream Sandwich, το LG Optimus L5 διαθέτει μεγάλη οθόνη  4,0 ιντσών τεχνολογίας LG, για μία ξεχωριστή εμπειρία επικοινωνίας. Το νέο User Interface δίνει τη δυνατότητα επίσης για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη. Το Optimus L5 αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης μέσω του QuickMemo, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τις προσωπικές τους σημειώσεις, πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσουν ή να τις μοιραστούν με τους φίλους τους.

Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά όπως υψηλός σχεδιασμός, εμφάνιση, απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε ελκυστική τιμή, το LG Optimus L5 θέτει ψηλά τον πήχυ στο χώρο των smartphones. Επιπλέον, πρόκειται για μία συσκευή που είναι άρτια σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και σε επίπεδο αισθητικής.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το μοναδικό αυτό Smartphone μόνο με 199€ ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα Vodafone Unlimited, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της ή στο http://www.vodafone.gr/portal/LG-Optimus-L5

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

Οθόνη: 4,0 ίντσες HVGAΛειτουργικό Σύστημα: Android 4.0 Ice Cream SandwichΕπεξεργαστής: 800 MHzΕνσωματωμένη μνήμη: 4 GBΚάρτα μνήμης: υποστήριξη Micro SD μέχρι 32 GBCamera: 5.0 MP με AutoFocus και LED φλαςΜπαταρία: 1,500 mAhΔιαστάσεις: 118,3 x 66,5 x 9,5 (χιλ.)
Keywords
Τυχαία Θέματα