Huawei MediaPad M5: Απογειώστε την παραγωγικότητά σας

Ο online κόσμος μας αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας, διευρύνοντας την αντίληψή μας για τις εξελίξεις γύρω μας. H Huawei προσφέρει ένα μοναδικό εργαλείο που αναβαθμίζει τον τρόπο που βιώνουμε την ψηφιακή μας καθημερινότητα.

Ζούμε στην εποχή των «disruptors», των χαρισματικών ανθρώπων που φέρνουν τα… πάνω κάτω σε κλάδους που χαρακτηρίζονταν από στασιμότητα και ρουτίνα εδώ και πολλά χρόνια. Κινητήρια δύναμη όλων των «κοσμογονικών» αλλαγών που βιώνουμε σε μια σειρά

από βιομηχανίες, από τον τουρισμό και την ενέργεια μέχρι την ψυχαγωγία και την ενημέρωση, αποτελεί η δυνατότητα που έχουν πια τα στελέχη να επηρεάζονται και να αφουγκράζονται τον παλμό των εξελίξεων σε τομείς διαφορετικούς από αυτόν στον οποίο εργάζονται. Τα ερεθίσματα είναι απειράριθμα, η ενημέρωση είναι αδιάκοπη και τα παραδοσιακά εργαλεία για να αφομοιώσει κανείς όλα τα παραπάνω κρίνονται ανεπαρκή. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο από desktop και laptop «κλειδώνει» τους χρήστες σε συγκεκριμένη θέση και χρόνο. Αντίθετα, η πρόσβαση από το κινητό, περιορίζει συχνά λόγω της μικρής οθόνης του την παραγωγικότητα και τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης του χρήστη με τον ψηφιακό κόσμο μέσω της παραγωγής περιεχομένου. Ποια είναι η χρυσή τομή ανάμεσά τους;

Η απάντηση της Huawei ακούει στο όνομα MediaPad M5, ένα… «χαρισματικό» tablet κατασκευασμένο για να υπηρετήσει μυαλά που δεν εφησυχάζουν ποτέ. Από έναν πολυάσχολο επιχειρηματία μέχρι μια ταλαντούχα content creator, η ανάγκη ενός κέντρου παραγωγικότητας, ενημέρωσης αλλά και ψυχαγωγίας είναι δεδομένη. Οι 10,8 ίντσες της IPS LCD ClariVu οθόνης, ξεδιπλώνουν στην κρυστάλλινη ανάλυση των 2560×1600 pixels όλο το… μεγαλείο του περιεχομένου που θα κληθούν να απεικονίσουν. Η επικαιρότητα το πρωί με τον καφέ σας, ο παλμός των social media ή μια παρουσίαση σε ένα TED που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε, όλα βάζουν το λιθαράκι τους στην εικόνα που διαμορφώνετε και στις ιδέες που πυροδοτούνται από αυτή. Ιδέες που μπορεί να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας, τις σχέσεις σας ή την εργασία σας… Μιας και μιλάμε για πηγές έμπνευσης, τίποτα δεν συγκρίνεται με την ανάγνωση ενός εξαιρετικού βιβλίου ή σημαντικού άρθρου, η Huawei αξιοποίησε ένα τεράστιο όγκο ερευνητικών δεδομένων για να αναπτύξει μια οθόνη που είναι ασφαλής και άνετη για τα μάτια. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία «Eye Comfort», μειώνεται το επιβλαβές μπλε φως, ενώ η θερμοκρασία χρώματος προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με το φως του γύρω περιβάλλοντος.

Συνεπές στο «Media» συστατικό του ονόματός του, το MediaPad M5 δεν θα μπορούσε να παραμελήσει τον ήχο του. Ενσωματώνει τέσσερα ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και διαθέτει τεχνολογία Huawei Histen, προσφέροντας βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας και ένα εργαλείο παραγωγικότητας δεν θα μπορούσε παρά να συμβαδίζει. Ο εξαιρετικός οκταπύρηνος επεξεργαστής HiSilicon Kirin 960 έρχεται με 4GB RAM για να περιμένει πάντα σε ετοιμότητα το μηχάνημα τις εντολές σας και όχι εσείς το μηχάνημα!

Παράλληλα, με τελευταίας γενιάς ac Wi–Fi και 4G συνδεσιμότητα, το Huawei MediaPad M5 σας επιτρέπει να μην μείνετε ποτέ αποκομμένοι από το web και την επικοινωνία σας.

Τις βιντεοκλήσεις σας επιμελείται η εμπρόσθια 8MP κάμερα, ενώ η κύρια κάμερα των 13MP θα απαθανατίσει οτιδήποτε σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Για όσους θέλουν να μεταφέρουν το γραφείο τους εκτός των… γεωγραφικών του περιορισμών, το MediaPad M5 υποστηρίζει desktop mode, όπου συνδέοντας ασύρματα πληκτρολόγιο και ποντίκι μετατρέπετε το tablet σας σε έναν πληρέστατο υπολογιστή για να εργαστείτε απρόσκοπτα από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε. Κι αν δεν υπάρχει πρίζα εκεί που σας έφερε η στιγμή, μην αγχώνεστε! Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία (7500 mAh) θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, ενώ μόλις επιστρέψετε στη βάση σας θα τη φορτίσετε σε χρόνο ρεκόρ χάρη στην τεχνολογία Huawei QuickCharge.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οθόνη: 10,8 ιντσών IPS LCD ClariVu, 2560×1600 pixels, 16 εκατ. χρωμάτωνΕπεξεργαστής: Octa-core HiSilicon Kirin 960Μνήμη: 4GB RAMΑποθηκευτικός χώρος: 64GB (επεκτάσιμος με κάρτα microSD έως 256GB)Κάμερα: κύρια 13 MP, F2.2, Auto Focus (PDAF) και εμπρόσθια 8 MP, F2.2, Fixed focusΗχος: Τετραπλά στερεοφωνικά ηχεία, εφέ ήχου HUAWEI Histen, πιστοποίηση ήχου Harman Kardon, Hi-Res AudioΣυνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac (dual band), Bluetooth 4.2, 4GExtras: GPS/GLONASS/BDS, Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματοςΛειτουργικό: Android 8.0 OreoΜπαταρία: 7.500mAhΔιαστάσεις: 25,87×17,18×0,73 εκ.Βάρος: 498 γρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα