Historious Athens: Μια «βουτιά» στα ιστορικά μνημεία της Αθήνας

Μήπως θέλετε να εξερευνήσετε την ιστορική πλευρά της Αθήνας -ως επισκέπτες ή κάτοικοι- αλλά βλέπετε ως ταλαιπωρία τη συλλογή πληροφοριών και τους παραδοσιακούς χάρτινους «οδηγούς»; Η εφαρμογή Historious σας βρίσκει τη λύση, αφού αποτελεί έναν πλήρη φορητό οδηγό για το κέντρο της πρωτεύουσας. Κατεβάστε το δωρεάν app από το Google play και

πλησιάστε με ευκολία τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αρχαία μνημεία, ώστε να μάθετε την ιστορία που «κουβαλούν», απολαμβάνοντας παράλληλα το καλοσχεδιασμένο interface της εφαρμογής.

Βασικά χαρακτηριστικά

- Ανακαλύψτε όσα αρχαιολογικά μνημεία βρίσκονται κοντά σας μέσω του χάρτη και αποκτήστε άμεσα οδηγίες για το πως θα φτάσετε στα σημεία. Παράλληλα, ανακαλύψτε τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής σας που δεν πρέπει να παραλείψετε!

- Γεμίστε με offline πληροφορίες για τα ιστορικά μνημεία μέσα από χάρτες και φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τις χρεώσεις σε περίπτωση που βρεθείτε σε χώρους χωρίς Wi-fi.

- Θέλετε να αγοράσετε αναμνηστικά ή να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια της βόλτας; Μάθετε πού να ψωνίσετε και να χαλαρώσετε … ή ακόμη βρείτε ξενοδοχεία της «τελευταίας στιγμής».

- Μείνετε συνδεδεμένοι με τα κοινωνικά δίκτυα. Μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους διαδικτυακούς φίλους σας και αφήστε τους να γνωρίζουν τη διαδρομή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.imellon.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imellon.android.historious

Keywords
Τυχαία Θέματα