Google Photos: Ο νέος «τόπος» για τις φωτογραφίες & τα βίντεο σας

Κάθε δευτερόλεπτο απαθανατίζονται αναμνήσεις μέσω φωτογραφιών και βίντεο. Το Google Photos έρχεται σαν μια νέα υπηρεσία και έναν τόπο για τις αξέχαστες στιγμές σας.

Όσο περισσότερες στιγμές απαθανατίζουμε όμως, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να ανασύρουμε αυτές τις αναμνήσεις. Φωτογραφίες και βίντεο βρίσκονται διάσπαρτα μέσα σε συσκευές κινητών, παλιούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και διαδικτυακές υπηρεσίες

(οι οποίες συνεχώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα χωρητικότητας).

Είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε τη φωτογραφία που ψάχνετε τη στιγμή που τη χρειάζεστε. Επιπλέον, η κοινοποίηση πολλών φωτογραφιών σε μια αποστολή μπορεί να σας απογοητεύσει, ενώ συχνά χρειάζεται ειδικές εφαρμογές και συνδέσεις.

Θελήσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Το Google Photos, ένα καινούργιο προϊόν που λειτουργεί σαν κέντρο για όλες τις φωτογραφίες και βίντεο, σας βοηθάει στην οργάνωση ζωντανεύοντας όλες τις στιγμές σας, ενώ σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να αποθηκεύετε αυτά που έχουν σημασία. Ας εξερευνήσουμε σε βάθος όλες τις βασικές λειτουργίες.

Το Google Photos σας δίνει έναν ενιαίο, ιδιωτικό χώρο για να αποθηκεύετε τις αναμνήσεις μιας ζωής και σας παρέχει πρόσβαση μέσω όλων των συσκευών. Η αποθήκευση και ο συγχρονισμός γίνονται αυτόματα, ώστε να είστε ήσυχοι πως οι φωτογραφίες σας είναι ασφαλείς και διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές σας.

Όταν λέμε μια ολόκληρη ζωή αναμνήσεων, το εννοούμε. Με το Google Photos μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστες, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο, δωρεάν. Διατηρούμε την αρχική ανάλυση στα 16megapixels για τις φωτογραφίες και 1080p βίντεο υψηλής ευκρίνειας και αποθηκεύουμε συμπιεσμένες εκδοχές τους σε ποιότητα εκτύπωσης. Για όλες τις πληροφορίες αποθήκευσης επισκεφθείτε το κέντρο εξυπηρέτησης.

Οργανώστε και ζωντανέψτε τις στιγμές σας

To Google Photos οργανώνει τις φωτογραφίες αυτόματα, ταξινομώντας κατά ανθρώπους, μέρη και σημαντικές στιγμές. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε πουθενά ετικέτες και δεν χρειάζεται να κοπιάσετε για να δημιουργήσετε άλμπουμ.

Όταν ψάχνετε μια συγκεκριμένη φωτογραφία, μπορείτε να τη βρείτε αμέσως κάνοντας μια απλή αναζήτηση, είτε πρόκειται για τον σκύλο σας, το πάρτι γενεθλίων της κόρης σας ή την αγαπημένη σας παραλία στο Αιγαίο. Και όλη αυτή η αυτόματη ομαδοποίηση είναι ιδιωτική και προσβάσιμη μόνο από εσάς.

Η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη βελτίωση των φωτογραφιών και να κάνει συνδυασμούς που σας βοηθούν να ξαναζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάθε φωτογραφία να φαίνεται καλύτερη μιας και μόνο με ένα άγγιγμα γίνονται αυτόματες προσαρμογές στο χρώμα, στη φωτεινότητα και στο θέμα της κάθε φωτογραφίας. Πιέστε το κουμπί ‘+’ για να δημιουργήσετε κολάζ, κινούμενες εικόνες, ταινίες με μουσική και πολλά άλλα.

Εάν σύρετε το δάχτυλο σας αριστερά, θα βρεθείτε στην προβολή βοήθειας, εκεί που σας προτείνουμε δημιουργίες φτιαγμένες από τις δικές σας φωτογραφίες και βίντεο, όπως κολάζ ή ιστορίες βασισμένες στο καλοκαιρινό σας ταξίδι. Αφού δείτε το αποτέλεσμα μπορείτε να τα κρατήσετε να τα αλλάξετε ή να τα διαγράψετε.

Μοιραστείτε εύκολα και αποθηκεύστε ό,τι είναι σημαντικό

Με το Google photos έχετε την επιλογή να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο με τον τρόπο που εσείς θέλετε, μέσω όποιας υπηρεσίας θέλετε, από το Hangouts στο Twitter και το WhatsApp. Εξακολουθεί να είναι δύσκολη, ακόμη και τότε, η κοινοποίηση μεγάλου αριθμού φωτογραφιών με οικογένεια ή φίλους και η αποθήκευση αυτών που μοιράζονται εκείνοι μαζί σας.

Συνήθως απαιτεί πολύ κατέβασμα και ανέβασμα μεταξύ πολλών διαφορετικών υπηρεσιών. Θελήσαμε να κάνουμε την κοινοποίηση ευκολότερη και πιο αξιόπιστη.

Μπορείτε τώρα να ομαδοποιήσετε φωτογραφίες, βίντεο ή άλμπουμ και να δημιουργήσετε εύκολα ένα σύνδεσμό για να μοιραστείτε μεμιάς εκατοντάδες φωτογραφίες. Ο παραλήπτης μπορεί να δει το περιεχόμενο που έχετε μοιραστεί μαζί του, χωρίς ειδικές εφαρμογές ή συνδέσεις και να το αποθηκεύσει άμεσα, σε υψηλή ανάλυση με ένα μόνο άγγιγμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κρατήσετε όλες τις φωτογραφίες που σας ενδιαφέρουν ακόμα κι αν δεν ήσασταν εσείς πίσω από την κάμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://support.google.com/photos#topic=6128818

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos

Keywords
Τυχαία Θέματα