Google Developers Thessaloniki για την ανάπτυξη

Η ομάδα του GDG Thess επανέρχεται αλλά αυτήν τη φορά δε θα μιλήσει για κώδικα, προγραμματισμό και τεχνολογία.
Είναι η ώρα να δείξουμε και να μοιραστούμε μαζί το πόσο σημαντικό είναι να είσαι ενεργό μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας!

“Δρώντας τοπικά για την ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο” είναι το θέμα για το οποίο θα συζητήσουμε στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show, που θα πραγματοποιηθεί στο HYATT Regency στη Θεσσαλονίκη στις 28-30 Μαρτίου

2014

Από τα πρώτα μας βήματα, το Σεπτέμβριο του 2013 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ως Κοινότητα “Google Developers Group” ανοίξαμε διαφορετικά μονοπάτια στον τομέα της ανάπτυξης, παιξαμε σημαντικό ρόλο στην προβολή της πόλης σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ ξεκινήσαμε να δημιουργούμε τις βάσεις για ένα επιτυχημένο οικοσύστημα καινοτομίας.

Αναδείξαμε -μεταξύ άλλων- την αξία της συνεργασίας, την δυναμική της δικτύωσης και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, τις προοπτικές της εξωστρέφειας και την ανάγκη για μια φιλική προς την καινοτομία κουλτούρα, που απαιτείται για την δημιουργία ευκαιριών.

Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο όπου οι κλασικοί κανόνες μιας επιχείρησης αλλάζουν μορφή. Ως εκ τούτου οι κοινότητες στις μέρες μας παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο- κλειδί στην τοπική οικονομική ανάπτυξη και είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια ενίσχυση της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 29 march 2014 @14:00
ΟΜΙΛΗΤΗΣ Παναγιώτης Τζίνης – Google Developers Group

13:45 – 14:15 Εγγραφές & Check-in
14:15 – 14:45 ΤΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Ο ρόλος- κλειδί που μπορεί να έχει μια κοινότητα: “Δρώντας τοπικά για την ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο”
14:45 – 15:00 Ερωτήσεις- Απαντήσεις (Q&A)
15:00 – 15:30 GDG Thessaloniki σύντομη αναφορά και τα σχέδια για το μέλλον

Κατά τη διάρκεια αυτής της ενότητας θα υπάρχουν HOA με άλλες κοινότητες GDG από διάφορες χώρες, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων

15:30 – 16:00 Let’s engage! | Ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: Ελίζα Καμπερογιάννη, τηλ. 2310-291141 | [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα