Android N: Πάρτε μια γεύση από το νέο OS!

Μπορεί η επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google, το Android N, να αναμένεται ότι θα αποκαλυφθεί στο Google I/O 2016 (στις 18-20 Μαΐου), αλλά ήδη υπάρχουν εκτιμήσεις και mock-ups για να πάρετε μια ιδέα για το νέο Android.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως αφαιρεθεί το App Drawer από το νέο λειτουργικό, όπως ήδη πραγματοποιήθηκε στο νέο UX της LG, ενώ παράλληλα θα αλλάξει το σύστημα ειδοποιήσεων

και το μενού των quick settings.

Πιο συγκεκριμένα, ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές κατασκευασμένες εικόνες (mock-ups) για το Android N, ώστε να πάρετε μια γεύση της πρώιμης έκδοσης.

Το πάνελ των ειδοποιήσεων εκτιμάται ότι θα είναι πιο γραμμικό και οι καρτέλες θα περιλαμβάνουν πιο πολλές πληροφορίες, όπως το όνομα της εφαρμογής. Αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από το να γίνουν πιο μικρά τα εικονίδια και να δίνεται βάση στο μήνυμα τoυ notification.

Tώρα όσον αφορά τις «γρήγορες ρυθμίσεις», η Google δεν θα κλείσει την πόρτα στο pull-down menu που ακολουθείται από περισσότερες επιλογές και δίνει την ευκαιρία στον Android χρήστη να τις τοποθετεί στις «υποσελίδες», όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθεί η τελική έκδοση, ίσως υπάρξουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά την εικόνα και όχι μόνο.

Αυτή είναι η διαφήμιση της Google για το νέο Android OS:

Keywords
Τυχαία Θέματα