Ζώης: Επικίνδυνες οι απόψεις του Καμμένου για το δολάριο

«Είναι επικίνδυνο να λέμε στον κόσμο πως θα πάμε στο δολάριο. Όσες χώρες το έκαναν οδηγήθηκαν στο χάος» είπε ο Χρήστος Ζώης αναφερόμενος στο παρασκήνιο της παραίτησής του από την θέση του εκπροσώπου Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σχολιάζοντας την πρόταση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, του Πάνου Καμμένου, για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και εισαγωγή στο δολάριο, ο κ. Ζώης είπε πως σύμφωνα με την

Συνθήκη της Λισσαβώνας δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να φύγει από την Ευρωζώνη. «Τα ίδια έλεγα προεκλογικά που μας ρωτούσαν, τα ίδια λέω και τώρα», είπε.

Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Ζώης είπε πως αυτήν την στιγμή υπάρχει μία διαμάχη ορισμένων στελεχών των ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον προεδρεύοντα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και οφείλεται και στο περίφημο non paper, στο οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εμφανίστηκαν να επιθυμούν την συμμετοχή σε εθνική κυβέρνηση με τον κ. Καμμένο υπουργό Άμυνας.

«Ένα κόμμα με 10,5% εμφανίστηκε ξαφνικά να τα ξεπουλάει όλα προκειμένου να πάρει υπουργικές θέσεις», είπε ο Χρήστος Ζώης και τόνισε πως οι συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων πρέπει να γίνονται αρκεί να είναι με θερμικό τρόπο.

Όταν τον ρώτησαν εάν ψάχνει για άλλη πολιτική στέγη, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε πως πολιτικά ανήκει στον εαυτό του, η Νέα Δημοκρατία τον διέγραψε για τις απόψεις του και πως ψάχνει τρόπο έκφρασης όχι παράταξη.

«Ανεξάρτητοι» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι μέχρι στιγμής ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Γιάννης Μανώλης και ο Χρήστος Ζώης.

Keywords
Τυχαία Θέματα