Ζόε Σαλντάνα: Δεν μπορώ να βλέπω 50αρηδες με 23χρονες στο Χόλιγουντ

12:37 1/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Για τους άντρες και τις εικόνες που δημιουργελι η κινηματογραφική βιομηχανία μίλησε η ηθοποιός Ζόε Σαλντάνα, σε συνέντευξη της στο InStyle.

Χώρισε πρόσφατα από τον διάσημο σταρ του Hangover Μπράντλεϊ Κούπερ, αλλά φαίνεται πως ο χωρισμός της δεν επηρεάζει την εικόνα που έχει η ίδια για τους

άντρες.

Στο νέο τεύχος του Βρετανικού περιοδικού InStyle, η Ζόε δηλώνει πως οι άντρες είναι Αδωνιακοί τύποι και τους λατρεύει.

Η διάσημη ηθοποιός που θα δούμε σύντομα στη νέα ταινία Star Trek, φοράει ένα μίνιμαλ φόρεμα που αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια της, παίζοντας παράλληλα με τους καθρέφτες που πλαισιώνουν το πλατό.

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό ποιος είναι ο τύπος άντρα που θα την συνάρπαζε απάντησε: «Ένα ζόρικος επαναστατικός τύπος! Ένας πειρατής που να κλαίει κιόλας!» είπε χαριτολογώντας η Σαλντάνα.

Μιλώντας για την βιομηχανία του Χόλιγουντ και τις εικόνες που παρουσιάζει στο κοινό, η Σαλντάνα δείχνει να μην συμφωνεί με τα ερωτικά σενάρια του Χόλιγουντ.

«Έχω κουραστεί να βλέπω τους 50χρονους ηθοποιούς να περιπλέκονται σε ρομαντικές καταστάσεις με 23χρονες. Θα κοίταζε στην πραγματική ζωή μια 23χρονη έναν 50χρονο; Με δουλεύετε;», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Σαλντάνα ετοιμάζεται να υποδυθεί για ακόμη μια φορά την σμηνία Ουχούρα από το πλήρωμα του διάσημου διαστημοπλοίου, σε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που θα μας κρατήσει καθηλωμένους στις οθόνες μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα