Ζει και βασιλεύει ο Σάκης Μπουλάς και κάνει χιούμορ με το «θάνατο» του

Ο Σάκης Μπουλάς έδωσε την απάντησή του σε όσους τον «πέθαναν» την περασμένη Παρασκεύη μέσω του δηκτικού του χιούμορ στην παρουσίαση του σχήματος στην Ακτή Πειραιώς, όπου θα εμφανίζεται με τους Ζουγανέλη, Μαχαιρίτσα και Σαββόπουλο σε ένα θέαμα με τίτλο «Γκα γκα ντιν».

Αρχικώς, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη νομική οδό στην οποία κατέφυγε ο Μπουλάς προς όλους αυτούς που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τέτοια δημοσιεύματα.

«Ο Σάκης είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αγωνιστής και θα είναι μαζί μας με την δυναμική του. Κινηθήκαμε νομικά για τις κακοήθειες

του διαδικτύου, αλλά συνεχίζεται η απρέπεια. Μάλιστα, ο Σάκης απάντησε με ένα ευφυή τρόπο γιατί όχι μόνο είπαν ότι πέθανε... αλλά βγάλαν και ημερομηνία για την κηδεία. Οπότε, πολύ ευφυώς δήλωσε "Σας περιμένω στην ανάστασή μου στις 13 Δεκέμβρη στην Ακτή Πειραιώς"!».

Μάλιστα, ο Σάκης Μπουλάς τραγούδησε και στο φινάλε της παρουσίασης το «Τι ζητάω» με φανερά χιουμοριστική διάθεση. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το TLife βλέπουμε την παρέα σε πλήρη απαρτία.

Φωτογραφία: TLife

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα