Υπέρβαρες χορεύτριες κάνουν την… ανατροπή σε φεστιβάλ του Σίδνεϋ [εικόνες]

Γροθιά στα στερεότυπα αποφάσισε να δώσει μια νέα παραγωγή στην Αυστραλία, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες με πολλά παραπανίσια κιλά να ανέβουν στη σκηνή και να αποδείξουν πως ο χορός δεν είναι προνόμιο μόνο των αδύνατων γυναικών.

Η χορευτική παραγωγή Force Majeure έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, με την διευθύντρια Κέιτ Τσάμπιον να συνεργάζεται με την υπέρβαρη ακτιβίστρια και παραγωγό Κέλι Ζαν Ντρινκγούτερ, ώστε να αποδείξουν πως οι γυναίκες δεν χρειάζεται να είναι αδύνατες για να χορέψουν. Στις 21 Ιανουαρίου

θα λάβει χώρα το φεστιβάλ με τίτλο «Nothing to Lose» στο Σίδνεϋ, ενώ οι φωτογραφίες από το πρόμο προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Οι βασικοί συμμετέχοντες θα είναι επτά, ενώ στο σόου υπάρχουν και δύο αντρικές φιγούρες. Η Τσάμπιον από τη μεριά της, παρά τις αρνητικές κριτικές υποστήριξε πως ένα γεμάτο σώμα είναι πάντα πιο ελκυστικό για να το κοιτάξει κανείς και να παρατηρήσει τις χορευτικές του φιγούρες.

«Πρέπει επιτέλους ο κόσμος να απενοχοποιηθεί και να μάθει να δέχεται και τα υπέρβαρα κορμιά. Η κριτική πρέπει να λάβει τέλος», επισήμανε και δήλωσε πως ανυπομονεί για την πρεμιέρα.

1 από 17 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Υπέρβαρες χορεύτριες κάνουν την… ανατροπή σε φεστιβάλ του Σίδνεϋ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα