Υπερκοριός: Ο άνθρωπος-σκιά της ΝΔ

Οφείλω να ομολογήσω πως η επικαιρότητα, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες εν γένει, είναι εντελώς νεκρή, ενόψει τριημέρου δε.

Αυτό μου επιτρέπει λοιπόν να θυμηθώ κάτι, το οποίο το σκέφτομαι εδώ και αρκετές μέρες και θα ήθελα να το καταγράψω. Ήθελα να μιλήσω για τον άνθρωπο-σκιά της ΝΔ, τον άνθρωπο που εποπτεύει όλες τις αποφάσεις και έχει ιδιαίτερα κρίσιμο ρόλο όσον αφορά το τρέξιμο του συνεδρίου του κόμματος, πλην όμως δεν έχει καμία επίσημη θέση στο γαλάζιο οργανόγραμμα.

Μιλάω φυσικά για ένα άτομο που μπορεί να είναι σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό, πλην όμως ανήκει στον πολύ

στενό πυρήνα των συνεργατών του κ. Μητσοτάκη. Πρόκειται για τον Θανάση Νέζη, συνεργάτη εδώ και πολλά χρόνια του προέδρου της ΝΔ.

Όπως μου λένε οι πηγές μου, ο κ. Νέζης έχει αναλάβει ρόλο αιχμής όσον αφορά το συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο η πλευρά του κ. Μητσοτάκη θέλει να ελέγξει τις εσωκομματικές ισορροπίες, προκειμένου να μπορεί να επιχειρήσει τη φυγή προς τα εμπρός στη συνέχεια.

Καλά είναι τα λόγια που ακούγονται στους παροικούντες τη γαλάζια Ιερουσαλήμ για τον άνθρωπο-σκιά της ΝΔ. Ελπίζουμε να δικαιώσει στην πράξη και τα όσα λέγονται…

The post Υπερκοριός: Ο άνθρωπος-σκιά της ΝΔ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα