Υπερκοριός: Με…φόρα από τα social media του Κυριάκου στο γραφείο Τύπου της ΝΔ

Η Κύρα Κάπη ανέλαβε αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου της ΝΔ με έμφαση στα περιφερειακά και στα ηλεκτρονικά μέσα. Είμαι πολύ σίγουρος πως η παραπάνω πρόταση δεν σας λέει και πολλά. Και δεν σας λέει γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε την Κύρα Κάπη.

Εδώ και τρία χρόνια λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας από τους πρώτους πολιτικούς που κατάλαβαν τη δυναμική των social media στη σύγχρονη πολιτική, έχει δίπλα του ως συνεργάτιδα σε αυτό τον τομέα την επικοινωνιολόγο Κύρα Κάπη. Ένα από τα φρέσκα

πρόσωπα της ΝΔ, μιας και πρόσφατα έγραψε τον αριθμό «3» στην ηλικία της, η κ. Κάπη εντάσσεται στον στενό πυρήνα του κ. Μητσοτάκη ήδη από τα χρόνια του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όντας υπεύθυνη για την εικόνα του προέδρου της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βεβαίως, μέχρι να τοποθετηθεί στο γραφείο Τύπου έχει δουλέψει σε μεγάλα media, ενώ μέχρι σχετικά πρόσφατα ήταν στο ραδιόφωνο του Easy 97,2 και διαχειριζόταν και τα social media του ραδιοφώνου και του Ρυθμού 9,49 που επίσης εντάσσεται στον όμιλο Ant1.

Μιας και ανήκει στην νεότερη γενιά, κομίζει πολύ συχνά και νέες πολιτικές ιδέες, όπως φερ ειπείν το Question&Answer που είχε κάνει προεκλογικά ο τότε υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας ενίοτε με πολύ χιούμορ σε χρήστες του facebook που προσπάθησαν να τον τρολάρουν, κάτι που είχε εμπνευστεί από το αντίστοιχο event του ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Με τον νέο της ρόλο, η κ. Κάπη θα συνεργάζεται πολύ στενά, όπως έκανε άλλωστε και στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος εσχάτως ανέλαβε το γραφείο Τύπου, ενώ θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τον εκπρόσωπο Τύπου Γιώργο Κουμουτσάκο, αλλά και τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη που θα έχει ευρύ ρόλο στην επικοινωνία και το digital κομμάτι της. Και θα δοκιμαστεί και σε κάτι διαφορετικό: στην καθημερινή επαφή με τα media, τόσο τα περιφερειακά, όσο και τα ηλεκτρονικά. Όχι ότι δεν είχε μέχρι πρότινος, απλά η καθημερινή τριβή είναι διαφορετική.

Η στήλη εύχεται «σιδεροκέφαλη», γιατί είναι χρήσιμο να μπαίνουν σε καίριες πολιτικές θέσεις νέοι άνθρωποι που έχουν να επιδείξουν έργο και ελπίζει να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες.

The post Υπερκοριός: Με…φόρα από τα social media του Κυριάκου στο γραφείο Τύπου της ΝΔ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα