Ξέσπασε σε λυγμούς ο γιατρός του Σάκη Μπουλά: Με κοιτούσε και είπε «δεν μπορώ να το κάνω» [βίντεο]

Από την μέρα που έμαθε για την αρρώστια του ο Σάκης Μπουλάς είχε στο πλάι του εκτός από τους φίλους, συγγενείς και στη συνέχεια την Αλεξάνδρα Ούστα, τον γιατρό Παρασκευά Κοσμίδη, ο οποίος ήταν αυτός που του ανακοίνωσε τα δυσάρεστα μαντάτα και δημιουργήθηκε και μια φιλία μεταξύ τους. Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη βγήκε στο τηλέφωνο και περιέγραψε τις τελευταίες τους συνομιλίες.

Ο παθολόγος-ογκολόγος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του στην εκπομπή ExCellent! όταν μίλησε για τη στιγμή που του ζήτησε να σταματήσει τις εμφανίσεις από την Ακτή Πειραιώς με τον ηθοποιό να τον

κοιτάει με ένα βλέμμα συγκαταβατικό και κατανόησης, αλλά να αδυνατεί να το δεχτεί.

«Είχε από τις πιο επιθετικές μορφές του καρκίνου και τα κατάφερε να ζήσει καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε δυσκολίες, αλλά πάντα αξιοπρεπής. Δεν θα ξεχάσω όταν έπρεπε να του ανακοινώσω να σταματήσει (από την Ακτή). Απομονωθήκαμε λιγάκι και έπρεπε να του ζητήσω να σταματήσει. Του το είπα με έναν ωραίο τρόπο...με κοιτούσε, δεν έκλαψε, μου λέει "δεν μπορώ να το κάνω αυτό, μου είναι αδύνατον"...τον παρακάλεσα, του είπα ότι δεν πρέπει να εκτεθείς, πρέπει μαζί να προχωρήσουμε, να δυναμώσεις και μετά πάλι. Με κοίταξε, δεν είπε τίποτα, μου λέει "πες μου εσύ τι πρέπει να κάνω". Λέω "δεν θέλω αυτό το Παρασκευοσάββατο να πας στο μαγαζί, να κάτσουμε μαζί. Με κοίταξε με ένα πικρό χαμόγελο, φιληθήκαμε και φύγαμε. Ήταν μια στιγμή πολύ πολύ δυνατή. Ας είναι καλά εκεί που είναι...»

Keywords
Τυχαία Θέματα