Ξανά στο προσκήνιο η δικαστική διαμάχη της Σπυροπούλου με τους Λιάγκα και Σταμάτη – Όλες οι εξελίξεις

14:31 8/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Είναι γνωστή η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλουκαι τους Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη, με την πρώτη να ζητάει αποζημίωση πολλών χιλιάδων ευρώ από τους δημοσιογράφους για «ύπουλη λασπολογία».

Και παρά το γεγονός ότι τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και η Σάσα Σταμάτη προσπάθησαν αρκετές φορές να λύσουν την υπόθεση εξωδικαστικά, κάτι τέτοιο,

όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετό για την παρουσιάστρια του ALPHA. Έτσι, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, οι δυο πλευρές έδιναν ραντεβού στην Ευελπίδων, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει μέχρι αυτή τη στιγμή τελεσίδικη απόφαση.

Σήμερα το πρωί, οι δυο πλευρές, μέσω των δικηγόρων τους, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου και του δικηγόρου της Κωνσταντίνας, βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στις αίθουσες των δικαστηρίων και σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία του ToraΤora.gr με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Μιχάλη Δημητρακόπουλου που ενημέρωσε ότι και αυτή τη φορά υπήρξε αναβολή. Συγκεκριμένα, συναινετική αναβολή πήρε η υπόθεση μέχρι τις 03.03.2016, προκειμένου να δοθεί χρόνος, ώστε να βρεθεί εξωδικαστική λύση.

Όπως φαίνεται μετά τις σημερινές εξελίξεις, ίσως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να βρουν λύση έξω από τις αίθουσες του δικαστηρίου.

The post Ξανά στο προσκήνιο η δικαστική διαμάχη της Σπυροπούλου με τους Λιάγκα και Σταμάτη – Όλες οι εξελίξεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα