Βρέθηκε ύφασμα από παιδικό ρούχο στον υπόνομο που ψάχνουν την Μαντλίν

19:14 6/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο κόσμος τις έρευνες των αστυνομικών αρχών στην Πορτογαλία για τα ίχνη της μικρής Μαντλίν. Οι αστυνομικοί που έχουν επικεντρώσει πλέον τις έρευνες τους σε ένα λόφο μόλις 300 μέτρα από το ξενοδοχείο που έμενε, χθες εστίασαν σε έναν υπόνομο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Δεμεσούκας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στον υπόνομο ένα ύφασμα από παιδικό ρούχο πολύ κοντά στο σημείο όπου αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε έναν ύποπτο να κρατά ένα παιδί στην αγκαλιά του.

Ήδη οι ερευνητές απέστειλαν

άμεσα το κομμάτι του υφάσματος στο εργαστήριο για να υποβληθεί σε ανάλυση DNA.

Επειδή ο χώρος που γίνονται οι έρευνες είναι πολύ μεγάλος-μια έκταση ίση περίπου με τρία γήπεδα ποδοσφαίρου-συμμετέχουν τα πιο εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας αλλά και ειδικά ραντάρ.

Οι αστυνομικοί που αρχικά είχαν χαρτογραφήσει ολόκληρη την περιοχή, από χθες χρησιμοποιούν και μικροκάμερες με τις οποίες εξερευνούν διάφορα φρεάτια και σωληνώσεις.

Οι γονείς της Μαντλίν την ίδια ώρα βιώνουν την δική τους αγωνία και ελπίζουν ακόμη και μετά από επτά χρόνια ότι μπορεί το παιδί τους να βρεθεί ζωντανό. Ωστόσο όπως λένε τυχόν ευρήματα, συμπεριλαμβανομένων και των πιο τραγικών είναι προτιμότερα από την αβεβαιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα