Βρέθηκε νεκρό 15χρονο κορίτσι, αλλεργικό στο WiFi

Τέλος στην ζωή της έβαλε μια 15χρονη στην Αγγλία, η Τζένι Φράι, η οποία υπέφερε από μία σπάνια αλλεργική αντίδραση στο WiFi.

Το νεαρό κορίτσι κρεμάστηκε από έναν δέντρο κοντά στο σπίτι της, απελπισμένη λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε εξαιτίας της σπάνιας πάθησής της, που ονομάζεται υπερευαισθησία σε ηλεκτρονικά μέσα (EHS).

Αντιμετώπιζε έντονους πονοκεφάλους, αδιαθεσία και εξάντληση κάθε φορά που βρίσκονταν στο σχολείο, λόγω της ύπαρξης ασύρματου ίντερνετ. Η μητέρα της που είχε καταργήσει το WiFi

στο σπίτι κατηγορεί το σχολείο, αφού όπως επισημαίνει της επιβάλλονταν συχνά τιμωρίες, διότι έφευγε από την αίθουσα διδασκαλίας, αφού αισθανόταν άρρωστη.

Η μητέρα της μάλιστα επισημαίνει πως είχε μιλήσει τόσο στους καθηγητές, όσο και στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος όμως επέμενε πως το WiFi ήταν ασφαλές.
«Το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το περιορίσουν στους χώρους που ήταν η Τζένι» δήλωσε η τραγική μητέρα η οποία τόνισε πως θα συνεχίσει την καμπάνια της για τους κινδύνους του ασύρματου ίντερνετ.

The post Βρέθηκε νεκρό 15χρονο κορίτσι, αλλεργικό στο WiFi appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρέθηκε, 15χρονο, WiFi,vrethike, 15chrono, WiFi