Βρέθηκε ένα «χρόνο» μετά το θάνατο του δίπλα στην επί 10 χρόνια μουμιοποιημένη μάνα του

Ο Κλαούντιο Αλφέρι είχε πεθάνει στις αρχές του Δεκέμβρη του 2013 και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς. Ώσπου γύρω στα μέσα του Δεκέμβρη η άσχημη μυρωδιά του πτώματος άρχισε να ενοχλεί τους γείτονες. Έτσι, την περασμένη Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου του 2014, αποφάσισαν να φωνάξουν τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες εισέβαλαν στην πηγή της δυσοσμίας και αντίκρυσαν ένα απίστευτο θέαμα.

Ο 56χρονος Αργεντινός, που ζούσε στο Μπουένος Άιρες, ήταν νεκρός στην κουζίνα και δίπλα του στεκόταν το αφυδατωμένο, σχεδόν μουμιοποιημένο άψυχο σώμα της μάνας του, η οποία είχε αποδημήσει πριν από 10 χρόνια!

Πως

το κατάλαβαν αυτό; Αρχικώς, οι γείτονες τους είπαν ότι τελευταία φορά που είδαν την Μαργαρίτα Αϊμέρ ντε Αλφέρι, τη μητέρα του Κλαούντιο, ήταν κοντά στα 10 χρόνια πριν, όταν ήταν 90 ετών. Από τότε κάθε που ρώταγαν τον Κλαούντιο τους απαντούσε ότι είναι μια χαρά. Οι ιατροδικαστικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατος της συντελέστηκε πριν από 8 με 10 χρόνια. Όπως αποκάλυψαν οι γείτονες, ο Κλαούντιο Αλφέρι έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα