Βρέχει «κεφτέδες» στη Σαγκάη – Περιττώματα εξ αέρος καταστρέφουν μπουγάδες

Kάτοικοι κοντά στο αεροδρόμιο της Πουντόγκ καταγγέλλουν ότι στα σπίτια τους προσγειώνονται απότομα ακαθαρσίες, που προέρχονται από αεροπλάνα εν ώρα πτήσης. Στη Σαγκάη καθώς προχωράς μπορεί να σου σκάσει ένα καφετί πράμα στο κεφάλι. Όπως αναφέρει η Shanghai Daily, σχεδόν καθημερινά προσγειώνονται περιττώματα από αεροπλάνα λίγη ώρα πριν πραγματοποιήσουν προσγείωση στο αεροδρόμιο της περιοχής, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί εξήγηση για ποιο λόγο απελευθερώνονται οι ακαθαρσίες στο έδαφος.

Πολλές νοικοκυρές απλώνουν τα ρούχα για να στεγνώσουν και τα βρίσκουν με άλλο χρώμα, ενώ και πολλά

αυτοκίνητα έχουν σημαδευτεί με προϊόντα κένωσης.

Οι τοπικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, ωστόσο το πιθανότερο είναι κάποια αεροπλάνα να παρουσιάζουν ελαττώματα στις δεξαμενές των τουαλετών τους. «Δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις, ωστόσο αν εντοπίσουμε την εταιρία που ευθύνεται για αυτό θα κληθεί να απαντήσει με αποζημιώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Πουντόγκ.

Ειδικός που μίλησε για τις τουαλέτες των αεροπλάνων ανέφερε ότι «τα περιττώματα διατηρούνται σε δεξαμενές και ακόμα και αν υπάρχει κάποια διαρροή, η θερμοκρασία είναι τόσο χαμηλή που θα σταματούσε η πτώση τους στην επιφάνεια του αεροσκάφους. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης η θερμοκρασία ανεβαίνει, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό οι ακαθαρσίες να ξεκολλήσουν από το αεροπλάνο και να καταλήξουν στο έδαφος».

Πάρτε ομπρέλες μη σας πετύχει καμιά αδέσποτη!

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα