Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Όσκαρ Πιστόριους δοκιμάζει το όπλο της δολοφονίας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που καταρρίπτουν την υπερασπιτική γραμμή του Πιστόριους για την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ καθώς μία σειρά από φωτογραφίες έρχεται να δείξει την εξάσκηση του παραολυμπιονίκη στη σκοποβολή με διάφορα όπλα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και αυτό του φόνου.

Το SkyNews μετέδωσε οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο φαίνεται ο Όσκαρ Πιστόριους να εξασκείται στην σκοποβολή με όπλα,

μεταξύ των οποίων ήταν και αυτό που τραυμάτισε θανάσιμα την Ρίβα.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η δίκη του πρώτου παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατάφερε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ είχε γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα στο σπίτι του Πιστόριους στη Νότιο Αφρική. Αρχικά ο Πιστόριους υποστήριζε ότι ο θάνατος της Ρίβα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια τρίτων, κάνοντας λόγο για εισβολή ληστών στο σπίτι του. Ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα η ομολογία του παραολυμπιονίκη προκάλεσε παγκόσμιο σοκ.

Η αγάπη του Πιστόριους για τα όπλα ήταν γνωστή και εξασκούνταν συχνά στη σκοποβολή ενώ είχε και πολύ καλό σημάδι.

Το οπτικοακουστικό υλικό που έδωσε στην δημοσιότητα το SkyNews χρονολογείται λίγους μήνες πριν την δολοφονία. Μεταξύ άλλων ο αθλητής διακρίνεται να πυροβολεί ένα πεπόνι το οποίο γίνεται κομμάτια καθώς ο Πιστόριους το πέτυχε στο κέντρο.

«Δεν είναι τόσο μαλακό όσο τα μυαλά...» ακούγεται μια φωνή να λέει, η οποία αποδίδεται στον Πιστόριους, καθώς οι φίλοι του φωνάζουν ενθουσιασμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα