Βγήκε από τη φυλακή ο πιο σέξι κατάδικος του κόσμου και ετοιμάζεται να γίνει μοντέλο [εικόνες]

Η φωτογραφία της σύλληψης του έκανε τον γύρο του κόσμου με χιλιάδες γυναίκες να ζητούν να τον γνωρίσουν. Ήταν τον Ιούνιο του 2014 όταν ο Τζέρεμι Μικς από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια βρέθηκε στη φυλακή για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο Μικς χαρακτηρίστηκε ως ο πιο σέξι κρατούμενος του κόσμου. Η φωτογραφία του έγινε viral με μεγάλους οίκους μόδας να του προτείνουν να γίνει μοντέλο στις καμπάνιες τους.

Τα κορίτσια ανά την υφήλιο δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να τον ανακηρύξουν ως τον «πιο σέξι κατάδικο όλων των εποχών», χαρίζοντάς του χιλιάδες likes στην φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της αστυνομίας στο facebook - μια συνήθη πρακτική στις ΗΠΑ. Το ύφος του, τα εντυπωσιακά γαλάζια μάτια του και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τον κόσμο της μόδας και λίγες ημέρες μετά ο Μικς υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων White Cross Management.

Στις 8 Μαρτίου ήρθε η ώρα της αποφυλάκισης για τον Τζέρεμι που πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει την καριέρα του στο μόντελινγκ. Ο ίδιος πάντως, που πλέον διαθέτει λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Ανυπομονώ για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου στην λίμνη», θέτοντας ως προτεραιότητα την οικογένειά του και όχι... τις θαυμάστριες.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Βγήκε από τη φυλακή ο πιο σέξι κατάδικος του κόσμου και ετοιμάζεται να γίνει μοντέλο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
ο καταδικος που υπεγραψε συμβολαιο με γνωστο οικο μοδας
Τυχαία Θέματα