Βενιζέλος: Προχωράμε κανονικά – Τραγικό να υιοθετούν κόμματα τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής

11:46 4/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Η κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά, ήταν το σαφές μήνυμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου μετά το τέλος της ωριαίας συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος, με τις δηλώσεις έστειλε όπως

επισήμανε και ο ίδιος τρία μηνύματα στον ελληνικό λαό και τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης.

Αυτό της πολιτικής σταθερότητας της χώρας που βγαίνει από την κρίση και το μνημόνιο. Αυτό δεν μπορεί να το θίξει κανένας, υπογράμμισε, αποκλείοντας ταυτοχρόνως και το ενδεχόμενο για τριπλές κάλπες.

Αυτό του προοδευτικού πόλου στην κυβέρνηση, που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πόσο σημαντικό ρόλο έχει. Ειδικότερα σημείωσε ότι η δημοκρατία και το κράτος δικαίου πρέπει να εδραιώνονται και γι αυτό διαβεβαίωσε ότι υπάρχει η προσωπική εγγύηση του πρωθυπουργού και η δική του.

Τέλος, αναφερόμενος στα τελευταία γεγονότα μετά την αποκάλυψη του βίντεο Κασιδιάρη και τη στάση των κομμάτων αντιπολίτευσης ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση κάτι που αποδεικνύεται από την ανεξάρτητη έρευνα της Δικαιοσύνης. Και επιτέθηκε κατά των κομμάτων εκείνων λέγοντας ότι είναι τραγικό κάποιες πολιτικές δυνάμεις να υιοθετούν τους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων για να αποκομίσουν μικρά κομματικά οφέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα