Βενιζέλος: Ο Τσίπρας στηρίζει απροκάλυπτα τις αμαρτίες Τσοχατζόπουλου

«Χυδαία» χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα που εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε ότι θα ζητήσει σύσταση Εξεταστικής επιτροπής για τις συμβάσεις του 2011 που αφορούν στα υποβρύχια και τα ναυπηγεία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι: «αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας το πρωί, απευθυνόμενος στον κ. Αβραμόπουλο, αποτελούν απροκάλυπτη στήριξη των αμαρτωλών συμβάσεων του παρελθόντος του κ. Τσοχατζόπουλου. Όπως ο Τσίπρας έχει υιοθετήσει στο κόμμα του όλα τα αμαρτωλά στελέχη του Τσοχατζόπουλου, έτσι υιοθέτησε και τις αμαρτωλές αρχικές συμβάσεις. Τόσο απλά, τόσο καθαρά».

Επίσης, κορύφωσε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η εκπροσώπηση ύποπτων συμφερόντων υπονομεύει σήμερα το ενιαίο δημοκρατικό μέτωπο. Κλαίγεται ο ΣΥΡΙΖΑ για δηθεν υποκλοπές, γιατί κάποιοι τους συνδέουν με Σκουριες και Μαρφίν και έρχεται το ΠΑΣΟΚ και πάλι να προσπαθεί να κρατήσει το θεσμικό μέτρο. Αλλά εδώ υπάρχει μια άλλη μορφή βίας, η κοινοβουλευτική με χυδαιολογίες. Είναι ύπουλη μορφή βίας, υπονομευτική για τη Δημοκρατία».

Επισήμανε ακόμη ότι «δεν υπάρχει σύμβαση 2010, υπάρχει νόμος ψηφισμένος από τη Βουλή, στη βάση του οποίου λειτούργησε η τότε κυβέρνηση».

Από τα βέλη του Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν γλύτωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «φωτογραφίζοντας» τον υπουργό, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του είπε: «Ο πρωθυπουργός και εγω έχουμε δώσει σαφείς οδηγίες στους εμπλεκόμενους υπουργούς, προκειμένου να δοθεί τελική ριζοσπαστική λύση στο ζήτημα αυτό. Οι υπουργοί δεν είναι για να περιγράφουν καταστάσεις και να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση, αλλά να δίνουν λύσεις στα προβλήματα» προσθέτοντας ότι ο κ. Αβραμόπουλος διεκδικεί «την πατρότητα της διακοπής πληρωμών, που εγώ διέταξα».

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα