Βάλε μια -κόκκινη- τελεία στη βαρεμάρα

17:42 9/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Ανάμεσα στους λόγους που σε κάνουν να χαίρεσαι που ζεις στην Αθήνα, μέσα στη μίζερη πραγματικότητα των ημερών, είναι και ένα πολύ ωραίο καινούριο μαγαζί. Το Red Dot.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Όταν μου λένε για καινούριο μαγαζί στο Γκάζι, βαριέμαι. Με πιάνει μια άρνηση, του τύπου “μη με ξεβολεύετε από αυτά που έχω μάθει”. Μετά

ακούω να πηγαίνουν οι γνωστοί μου ένας – ένας και καταδέχομαι να πάω κι εγώ. Κάπως έτσι έγινε και με το Shamone πριν κάποιους μήνες, κάπως έτσι έγινε και τώρα με το Red Dot.

Λίγο παραδίπλα από πολύ αγαπημένα μας μαγαζία στο Γκάζι, στη συμβολή της Τριπτολέμου και της Ευμολπίδων -εκεί που παλιά ήταν η Ρεσπέντζα- εμφανίστηκε η κόκκινη τελεία. Ένα νεοκλασικό τριών επιπέδων με πολύ ωραία αισθητική, μενού με βάση την Ιταλική κουζίνα και ωραίο κόσμο μας περιμένει αυτό το καλοκαίρι. Φυσικά, ανοιχτό και από το πρωί για έναν καφέ.

Δεν ξέρω πόσο θα μας κρατήσει κι αυτό, αλλά σίγουρα αξίζει να του δώσεις σημασία. Εν τω μεταξύ, το συγκεκριμένο  new entry κρύβει και εκπλήξεις. Πρώτη είναι από μόνη της η ταράτσα του, που θυμίζει γέφυρα πλοίου και έχει καταπληκτική θέα σε όλο το ιστορικό αλλά και νεότερο κέντρο της πόλης. Δεύτερη έκπληξη, και πιο ενδιαφέρουσα για μένα βέβαια, είναι η έκθεση Instamoments. 96 Έλληνες χρήστες του Instagram παραχωρούν τα καμάρια τους, τις φωτογραφίες τους – 350 στον αριθμό, σε μια έκθεση, που αποτελεί την πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στον χώρο του μαγαζιού.

Όσο για το κόστος, στα αναμενόμενα λογικά πλαίσια ενός ποιοτικού μενού θα ξοδέψεις 20-25 κατ’ άτομο, ενώ τα απλά ποτά είναι στα 6 και τα coctails στα 8 ευρώ. Έλα, ήρθε η ώρα να πάμε για ένα ποτάκι!

Διαβάστε ακόμα:

* Faust: Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

* Κόκκινος Λωτός: Μια cheap & good ιστορία

* To Rock ‘n’ Roll ξαναχτυπά

Keywords
Τυχαία Θέματα