Βαγιάννη: Γιατί γύρισα χωρίς τον άντρα μου.

Η Ρίκα Βαγιάννη εδώ και λίγες ημέρες είναι ξανά κάτοικος Αθηνών.

Η δημοσιογράφος που έφυγε στις αρχές του 2011 για το Περθ της Αυστραλίας, μαζί με τον πανεπιστημιακό σύζυγό της, Νίκο Στεφανή αποφάσισε να έρθει πίσω στην πατρίδα μαζί με το γιό της Οδυσσέα. Η Ρίκα μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την επιστροφή: «Τα σχέδια της οικογένειας ήταν να επιστρέψουμε. Φύγαμε για κάποια

χρόνια, όχι για πάντα. Και αυτό κάναμε, επιστρέψαμε. Ο σύζυγος, βέβαια, έχει κάτι “χρωστούμενα” ακόμα στην Αυστραλία και είναι ακόμη εκεί. Επέστρεψα εγώ με το παιδί, επειδή αρχίζουν τα σχολεία. Πιο πολύ μας έλειψαν οι γονείς μας και οι κολλητοί μας».

Η Ρίκα μίλησε και για τη δουλειά και συγκεκριμένα για την πιθανότητα να επιτρέψει πίσω στην τηλεόραση: «Έχω πάρα πολλές προτάσεις, όλες, όμως, τις κάνω εγώ. Υπάρχει μεγάλη επιφύλαξη στα επαγγελματικά. Δύσκολοι καιροί… Το ξέρουμε όλοι. Είναι μικρή αγορά, δεν το βάζουμε όμως κάτω. Ψάχνω για δουλειά, δεν ανησυχώ όμως, θα βρω. Είμαι πολυεργαλείο, αν δεν δουλέψει κάτι σε μια εξειδίκευση, θα δουλέψει στη διπλανή. Δεν έχω άγχος, ας μη λέμε και ό,τι θέλουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα