Τζήμερος: Ο Καρλ Μαρξ ήταν τεμπελχανάς και έφαγε τα λεφτά της γυναίκας του

Νέο χτύπημα κατά των ιδεολογικών του αντιπάλων έκανε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά! Θάνος Τζήμερος ο οποίος επέκρινε τόσο τα ΜΜΕ της Αριστεράς όσο και τον ίδιο τον Καρλ Μαρξ τον οποίον δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τεμπελχανά.

Ο Θάνος Τζήμερος χρησιμοποιώντας την μετεγγραφή

του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ θέτει το ερώτημα, κατά πόσο ήταν υψηλό το κόστος της μετακίνησης αλλά και το εάν ήταν ο Ολυμπιακός που εκμεταλλεύτηκε τον ποδοσφαιριστή ή ο ποδοσφαιριστής τον Ολυμπιακό...

«15 εκατομμύρια δίνει η Φούλαμ για τον Μήτρογλου. Ερώτηση προς μαρξιστές: ο Μήτρογλου είναι ένας εργαζόμενος έστω και υψηλά αμειβόμενος. Η Φούλαμ είναι η εργοδοσία, δηλαδή το κεφάλαιο. Πώς εκμεταλλεύεται την υπεραξία του Μήτρογλου; Ποια είναι ακριβώς η αξία του; Όσο διάστημα έμεινε στον Ολυμπιακό, ήταν ο Ολυμπιακός που εκμεταλλεύτηκε την υπεραξία του ή ο Μήτρογλου που εκμεταλλεύτηκε την υπεραξία του Ολυμπιακού που του έδωσε τη δυνατότητα μετά από δυο χρόνια αναπληρωματικός να παίξει στη βασική ενδεκάδα, να βγει στην Ευρώπη, και να τον προσέξουν οι Άγγλοι;», αναφέρει ο κ. Τζήμερος στην ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Στην συνέχεια μετά τα του ποδοσφαίρου, εξαπολύει επίθεση κατά του Καρλ Μαρξ. «Ο τρόπος που επιχειρεί ο Μαρξ στο Κεφάλαιο να ορίσει την έννοια της αξίας είναι παιδαριώδης. Δεν στέκει σε καμία κριτική, ακόμα κι όταν αναφερόμαστε στις εργασιακές συνθήκες της εποχής του, πόσω δε μάλλον στις σημερινές», τονίζει και συνεχίζει λέγοντας πως «. Ο Μαρξ δεν εργάστηκε ποτέ, κι όταν πολύ γρήγορα έφαγε τα λεφτά της βαρώνης γυναίκας του, οδήγησε όλη την οικογένειά του στην απόλυτη μιζέρια: ζούσε με δανεικά και του είχαν κατασχέσει μέχρι και τα έπιπλα του σπιτιού του».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα