Τζένη Μπαλατσινού: Πολλές κάνουν εξώφυλλα χωρίς να έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους [βίντεο]

Στο σημερινό «Πρωινό mou» η Τόνια Σωτηροπούλου αποτέλεσε την αφορμή για να εκφράσει η Τζένη Μπαλατσινού την αγανάκτησή της για γυναίκες της σόουμπιζ που δεν έχουν κάνει τίποτα και βγάζουν εξώφυλλα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που έδειχναν τη συνέντευξη της Τόνιας Σωτηροπούλου σε δημοσιογράφο του Mega, ο Άρης Καβατζίκης, θέλοντας κιόλας να υπερασπιστεί την Ελισάβετ Σπανού, η οποία ήταν σε άβολη θέση, λόγω της σχέσης της Σωτηροπούλου με τον πρώην της, είπε

για την Τόνια ότι δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος χωρίς να έχει κάνει κάτι στη ζωή της. Συμπλήρωσε μάλιστα πως τα 3 δεύτερα που εμφανιζόταν στην ταινία «Skyfall» δεν είναι τίποτα.

Τότε η Τζένη βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα μικρό ξέσπασμα και να μιλήσει για ορισμένες κυρίες της σόουμπιζ που δεν έχουν κάνει πραγματικά τίποτα στη ζωή τους πέραν του να έχουν γυμνάσει καλά ένα σημείο του σώματός τους και αυτό αρκούσε για να γίνουν εξώφυλλα. Στη συνέχεια αντιτάχθηκε στην άποψη του Άρη Καβατζίκη, λέγοντας πως οποιαδήποτε Ελληνίδα παίξει έστω και ένα δεύτερο σε ταινία τέτοιου επιπέδου είναι θέμα από τη στιγμή που δεν το έχει κάνει κάποια άλλη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χειροκροτήματα με τον Ουγγαρέζο να λέει «επιτέλους ξεμπούκωσε» για τη Τζένη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα