Τζάκετ μηχανής: Τον φετινό χειμώνα θα γίνεις easy rider (με ή χωρίς τη μηχανή)

Το φετινό χειμώνα θα βρεις το «φίλο» που θα σε αναβαθμίσει, θα σου δώσει ένα touch πιο άγριο, πιο έμπειρο και θα αλλάξει όλη την αύρα και την εικόνα που βάζεις στον άλλο. Και δε θα χρειαστεί να πάρεις μηχανή για να το καταφέρεις!Το τζάκετ μηχανής είναι ένα κομμάτι που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της μόδας και αδιαμφισβήτητα μπορεί να προσδώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Οι άνθρωποι της μόδας αναφέρουν ότι φέτος

είναι το πιο «in» κομμάτι που πρέπει να αποκτήσουν άνδρες και γυναίκες καθώς ταιριάζει και στα δύο φύλα. Οι επιλογές σας είναι πολλές καθώς κυκλοφορεί παντού και μπορείτε να το αποκτήσετε στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Όσοι το επιλέξετε θα είστε σίγουρα ευχαριστημένοι καθώς εκτός του ότι είναι πολύ ζεστό, προσδίδει και έναν άλλον «αέρα» στην εμφάνιση σας που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος. Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο ότι βασικός γνώμονας είναι η υποστήριξη του ρούχου, να το φοράτε και όχι να σας «φοράει». Επίσης, θα αποκτήσετε έναν αέρα κακού παιδιού, που καβαλάει τη μηχανή του και τριγυρνάει από εδώ και από εκεί έχοντας αυτοπεποίθηση, γεγονός που είναι ελκυστικό για πολλές γυναίκες, καθώς το «κακό παιδί» είναι all time classic.

Απ' ότι φαίνεται το ροκ και εναλλακτικό στοιχείο είναι must φέτος, γι αυτό το λόγο επανέρχεται και αυτή η κλασσική μόδα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα