Τσίπρας σε Σαμαρά: Φλερτάρετε με τον ναζισμό, σας καλώ σε ντιμπέιτ

Πυρά εξαπέλυσε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συγκεκριμένα δήλωσε: «έχουμε μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, μιας δεξιάς βγαλμένης από τα παλιά σκοτεινά χρόνια του διχασμού και μιας δεξιάς

που πλέον φλερτάρει αδιάκριτα με την ακροδεξιά, τους νεοναζί και τον αυταρχισμό».

Χαρακτήρισε τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη δεκανίκια του κ. Σαμαρά οι οποίοι εκτίθενται με τις περίφημες απογευματινές τους δηλώσεις στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου.

Αναφερόμενος στον αντιρατσιστικό νόμο ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως την ώρα που η Χρυσή Αυγή αλωνίζει και απειλεί με τις φαλτσέτες τους πολίτες της γειτονιάς η κυβέρνηση Σαμαρά αρνείται την αναγκαιότητα αντιρατσιστικού νόμου και ετοιμάζει αντιδημοκρατικό νόμο που θα περιορίζει τις διαδηλώσεις.

Κάλεσε ταυτόχρονα τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ σε εθνική εμβέλεια για να εξήγησει το Success story αφού -όπως είπε- απέχει διαρκώς από τις συνεδριάσεις της Βουλής.

Εξαπέλυσε επίσης επίθεση και σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη τονίζοντας πως εκτίθεται ακόμα περισσότερο όταν παραμένει υπουργός που δεν έχει δικαίωμα να τον φέρει το νόμο του στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα