Τρολάρει τη ΝΔ η Φώφη: «Έπρεπε να μας ζητήσουν βοήθεια για τις εκλογές»

Λένε ότι στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Έτσι και το ΠΑΣΟΚ, διά της Φώφης Γεννηματά, έσπευσε να διακωμωδήσει την κατάσταση στη ΝΔ, μετά το φιάσκο της εκλογής προέδρου.

«Λάθος τους που δεν μας ρώτησαν. Εμείς θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση για τους αγρότες, προσθέτοντας ότι «είναι λυπηρό αξιωματική αντιπολίτευση να παρουσιάζει αυτή την εικόνα».

«Εμείς πιστεύουμε

σε έναν άλλο τον πολιτικό πολιτισμό. Γι' αυτό τον λόγο δεν εκδώσαμε ανακοίνωση, δεν προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε καθόλου τα όσα συνέβησαν χθες», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά, η οποία άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του: «Η διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης της δήθεν Αριστεράς, φέρνει τη μια ήττα μετά την άλλη για τη χώρα. Όχι άλλη διαπραγμάτευση. Μας πάει διαρκώς πίσω. Κάθε φορά που ο κ. Τσιπρας διαπραγματεύεται, κάνουμε ένα βήμα πίσω σε δικαιώματα, κατακτήσεις, ποιότητα ζωής», σχολίασε.

Αναφορικά με την πρόταση Τσίπρα για συνεννόηση, η κυρία Γεννηματά είπε: «Τώρα ο Πρωθυπουργός, με μια συνέντευξη, ζητεί διάλογο. Εμείς, το καλοκαίρι είπαμε 'ναι' και επιτεύχθηκε η Εθνική Συνεννόηση. Μιλάει τώρα ο ίδιος άνθρωπος, που γύρισε τότε την πλάτη, πήγε σε εκλογές και έλεγε: 'στις 20 Σεπτέμβρη ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν'. Και τελειώνουν τη χώρα, μέρα με την μέρα, με τη δήθεν διαπραγμάτευση τους».

The post Τρολάρει τη ΝΔ η Φώφη: «Έπρεπε να μας ζητήσουν βοήθεια για τις εκλογές» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα