Τριπλό χτύπημα από τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι: Τριλογία αποκάλυψε η συγγραφέας

Η συγγραφέας του βιβλίου «50 shades of grey» ανακοίνωσε ότι θα γυριστούν τρεις ταινίες διαψεύδοντας ταυτόχρονα τις φήμες για διακοπή των γυρισμάτων.Οι θαυμαστές της τριλογίας της EL James είχαν απογοητευτεί από τις φήμες που είχαν διαδοθεί και έκαναν λόγο για διακοπή των γυρισμάτων της ταινίας 50 αποχρώσεις του γκρι. Η ίδια η συγγραφέας έσπευσε μέσω Twitter να διαψεύσει τις

διαψεύσει.

Η EL James ανέφερε επίσης ότι «Τρία βιβλία, τρεις ταινίες» ξεκαθαρίζοντας έτσι τα πράγματα και προκαλώντας χαρά στους θαυμαστές της τριλογίας.

Αρχικά υπήρξε μία υπόνοια ότι η πρώτη ταινία θα είναι και η μοναδική επειδή είχε αναφερθεί ότι ο Τζέιμι Ντόρναν και η Ντακότα Τζόνσον θα γύριζαν τις σκηνές από τον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού, τις επόμενες εβδομάδες. Το συγκεκριμένο γεγονός είχε προκαλέσει έκπληξη καθώς ο Κρίστιαν και η Αναστάζια δεν παντρεύονται μέχρι το τρίτο βιβλίο, οπότε όπως είναι λογικό δημιουργήθηκα η φήμη για μία και μοναδική ταινία.

Παρ' όλα αυτά η συγγραφέας της τριλογίας ανακούφισε τους εκατομμύρια θαυμαστές της δουλειάς της που θα μπορέσουν να απολαύσουν στους κινηματογράφους τις «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» και «50 αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα