Τρέξτε να προλάβετε – Όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής που θα έρθουν το καλοκαίρι

19:59 1/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Αν είναι για κάτι αγαπητή η Αθήνα τότε αυτό είναι σίγουρα η όψη της τους θερινούς μήνες, που αλλάζει και γίνεται πολύχρωμη, πολυπολιτισμική και πληθωρική. Και ο λόγος είναι ότι το συναυλιακό καλοκαίρι σε αυτή, αλλά και όλη την Ελλάδα είναι από τα πιο εμβριθή παγκοσμίως.

Κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα πολλά φεστιβάλ, μεγάλα και μικρά, με μερικά μεγάλα ονόματα της διεθνούς

μουσικής σκηνής να έχουν τη χώρα μεταξύ των σταθμών της περιοδείας τους. Άλλοι, όπως οι James που θα έρθουν και φέτος, δεν μας κάνουν εντύπωση, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι καλλιτέχνες που περιμένουμε πως και πως φέτος το καλοκαίρι.

1. KASABIAN

Το Ejekt Festival είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης και κάθε χρόνο παρελαύνουν κάθε χρόνο και μετά τους Pet Shop Boys που ήρθαν πέρσι, στα φετινά 10α γενέθλια τους στη δισκογραφία θα δούμε τους Kasabian να μας πωρώνουν με το Velociraptor, αλλά και τραγούδια από παλαιότερα άλμπουμ τους. Μαζί τους και άλλο ένα σημαντικό όνομα της ροκ σκηνής, οι Editors, που επιστρέφουν μετά από 5 χρόνια και με τη φήμη τους να έχει γιγαντωθεί και φυσικά θα μας «τσιτώσουν» με τα Papillion, Bones, Lights, Munich κ.α.

2. SEPULTURA

Ο Ντικ Γκριν και η παρέα του έρχονται για να μας απογειώσουν. Οι Βραζιλιάνοι πρωτεργάτες του extreme metal ήχου θα επισκεφθούν τη χώρα μας την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στο νέο συναυλιακό χώρο του Stage Volume 1! Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της μπάντας, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013, υπό τον τίτλο The Mediator Between Head And Hands Must BeThe Heart, ήταν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες metalκυκλοφορίες της χρονιάς που έφυγε αποσπώντας αποθεωτικές κριτικές από το σύνολο του τύπου και των metalfans.

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 22€, Ταμείο: 25€

Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366, Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464, Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133, Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr

3. THIEVERY CORPORATION

Με το νέο τους άλμπουμ να κυκλοφορεί από σήμερα και να είναι αφιερωμένο στη βραζιλιάνικη μουσική και να έχει τίτλο Saudade, το δίδυμο των Thievery Corporation που έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, έρχεται με γεμάτες και ανανεωμένες αποσκευές στις 17 Ιουνίου στην Αθήνα και στις 18 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη για δύο live με πολύ bossa nova και jazz/soul/funk ήχους.

Τρίτη 17/06, Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, Πλατεία Νερού, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

Τετάρτη 18/06, Βαβυλωνία Μύλου, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία - Θεσσαλονίκη, 2310 510 081,

Είσοδος 25 - 35 ευρώ

4. GOGOL BORDELLO

Οι Gypsy Punk Rockers κυκλοφόρησαν και αυτοί φέτος τη νέα τους δουλειά και έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να μας ξεσηκώσουν σε ήχους τσιγγάνικους. Το Pura Vida Conspiracy περιλαμβάνει 12 κομμάτια με το We Rise Again να έχει πηγή έμπνευσης τον Ρώσο ποιητή Γιεβτουσένκο.

Τετάρτη 7 Μαΐου, Principal Club Theater - Μύλος, Ανδ. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη (στεγάζεται στον Πολυχώρο Τέχνης & Πολιτισμού Μύλος), 2310 551836

Πέμπτη 9 Μαΐου, Stage Volume 1, Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι

Τα πρώτα εισιτήρια: 26€

Μετά την εξάντληση τους: 29€

Προπώληση: Ticket House Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), 210 3608366

Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102, 2310 264 880

5. PLACEBO

Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 ο Μπράιαν Μόλκο και η παρέα του επισκέπτονται την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο καλοκαιρινό event της χρονιάς! Στον τελευταίο όροφο του Σταδίου(Open Air Area) και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα η εμφάνιση των Placebo φαντάζει ιδανική επιλογή για το συναυλιακό μας καλοκαίρι, φέρνοντας στη μνήμη την αξέχαστη, παρθενική τους επίσκεψη στη χώρα μας στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο "Loud Like Love" οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες fans δίνοντας ένα πολύ-αναμενόμενο show. Έχοντας στις αποσκευές τους έναν υπερ-επιτυχημένο δίσκο που βρέθηκε στο top-20 των ευπώλητων albums 27 χωρών, ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση οι πρωτοπόροι του εναλλακτικού ροκ υπόσχονται ένα αξέχαστο show.

Ημερομηνία: Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Τιμή εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 €(εξαντλήθηκαν),

μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 €

και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 €

Προπώληση: Η προπώληση ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Μαρτίου

Σημεία προπώλησης: Η προπώληση ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Μαρτίου

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366

Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Θεσσαλονίκη

Musicland, Μητροπόλεως 102 ,Τηλ.: 2310 264880

Online κρατήσεις εισιτηρίων: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

6. LADY GAGA

Mία από τις πιο πολυαναμενόμες συναυλίες για το Ελληνικό κοινό. Και πλέον ανακοινώθηκε επισήμα, από την ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και την «Live Nation Global Touring». Η μεγάλη συναυλία θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ).

Η σκηνή είναι πρωτοποριακά σχεδιασμένη έτσι ώστε να φέρνει τη Lady Gaga πιο κοντά στους θαυμαστές της

Η Lady Gaga – μια καλλιτέχνης που έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια εισιτήρια σε προηγούμενες περιοδείες της – επιβεβαίωσε ότι το Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball θα επισκεφτεί την Ελλάδα. Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ανακοινώνεται επισήμως σήμερα, από την ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και την «Live Nation Global Touring».

Πληροφορίες:

www.lavris.gr

www.facebook.com/lavrisproductions

www.twitter.com/lavrisproductions

19-Σεπ. Αθήνα, GR ΣΤΑΔΙΟ OAKA Προπώληση 4 Απριλίου

Keywords
καλοκαιρι, ονοματα, tae kwon do, ejekt festival, pet shop, ticket house, thievery corporation, lady gaga, αθηνα, ελλαδα, james, ejekt, festival, pet, shop, kasabian, ροκ, editors, bones, munich, extreme, stage, head, heart, ticket, house, reload, τηλ, era, online, ιουνίου, θεσσαλονικη, live, nova, ολυμπιακος, tae, kwon, beach, gypsy, punk, νέα, μαΐου, principal, club, εισιτήρια, air, εμφάνιση, placebo, μνήμη, love, lady, global, οακα, gaga, facebook, twitter, oaka, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2013, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, μνήμη, reload, πλατεια νερου, γηπεδα, δουλεια, θαλασσα, μουσικη, μυλος, οψη, τραγουδια, editors, ejekt festival, ejekt, era, james, lady gaga, munich, oaka, pet shop, placebo, αφιερωμενο, βαβυλωνια, γεωργιου, γινει, γινεται, διδυμο, εισιτήρια, εμμανουηλ, εμφάνιση, ερχεται, ερχονται, εταιρια, εφυγε, θεα, λεωφορος, μαΐου, μηνες, μπενακη, ονομα, παλαιο φαληρο, πεμπτη, πηγη, ροκ, σεπ, σιγουρα, σφαγεια, τιμη, τηλ, φαληρο, φεστιβαλ, φυσικα, φημη, air, αγορες, beach, bones, club, extreme, festival, gypsy, heart, gaga, global, house, head, χωρα, ιουνίου, shop, kasabian, kwon, lady, pet, μπροστα, principal, punk, σκηνη, stage, tae kwon do, tae, thievery corporation, ticket house, ticket, online, top, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα