Τράγκας για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: Δεν υπέγραψα με κανέναν, άλλοι συναλλάσονται μυστικά

10:33 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Τη δική του απάντηση για την απομάκρυνσή του από το δυναμικό του ΣΚΑΪ έδωσε ο Γιώργος Τράγκας προκαλώντας το νομικό τμήμα του σταθμού να δημοσιοποιήσει το συμβόλαιο του.

Σχολιάζοντας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής την διακοπή της συνεργασίας του με το κανάλι του Φαλήρου, ο κ. Τράγκας διάβασε στον αέρα την ανακοίνωση του σταθμού, σύμφωνα με την οποία η αποχώρηση του δημοσιογράφου

προήλθε από την απόφασή του να εργασθεί σε ανταγωνιστικό κανάλι που είναι υπό κατασκευή.

«Παρακαλώ πολύ το έγκυρο και έγκριτο νομικό τμήμα του σταθμού να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο του συμβολαίου και να δει αν είχα δικαίωμα να παω ή να συζητάω με ανταγωνιστικό κανάλι» ήταν η απάντηση του Γιώργου Τράγκα.

«Οι 14 πρώτες εκπομπές μου έγιναν όσο εγώ εργαζόμουν στο Contra Channel απέναντι στην Σία Κοσιώνη. Τότε δεν ήταν ανταγωνιστικό;», διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος. Στη συνέχεια έκανε λόγο για ένα κανάλι με έντονη μνημονιακή ατμόσφαιρα το οποίο έχει δικαίωμα να διακόπτει ή να ανταλλάσσει τους δημοσιογράφους του με υπέρτερα της επιχείρησης συμφέροντα.

Ωστόσο ο κ. Τράγκας σημείωσε πως στην ανακοίνωση αναφέρεται το ανταγωνιστικό κανάλι , ενώ ο ίδιος δεν έχει υπογράψει κάτι, ούτε έχει μεταφέρει την εκπομπή «Χωρίς αναισθητικό» .

«Άλλοι είναι εκείνοι από μέσα από τον ΣΚΑΪ που συναλλάσονται μυστικά με υπό δημιουργία κανάλι προκειμένου να εντάξουν εκεί μέρος των επιχειρηματικών τους συμφερόντων» ήταν το μήνυμα του κ. Τράγκα προς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα