Του έβαλαν χέρι… στον αστράγαλο [εικόνες]

Ένας άνδρας έχασε το χέρι του και οι γιατροί το τοποθέτησαν στον αστράγαλο του για να το κρατήσουν ζωντανό προκειμένου να το ξαναβάλουν στη θέση του.

Στις 10 Νοεμβρίου, κόπηκε το χέρι του Ξιάο Γουέι λόγω ενός ατυχήματος στη δουλειά: «Πάγωσα και έπαθα σοκ μόλις κόπηκε το χέρι μου. Οι συνάδελφοι μου με πήγαν στο νοσοκομείο ενώ είχαν μαζί τους και το χέρι μου» είπε ο τραυματίας.

Στο τοπικό νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορούν να σώσουν το χέρι του και πρότειναν να πάει σε κάποιο άλλο, μήπως και μπορέσουν να

τον βοηθήσουν. «Είμαι ακόμα νέος και δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το αριστερό μου χέρι» ανέφερε ο Ξιάο.

Επτά ώρες μετά το ατύχημα, ο νεαρός έφθασε σε κάποιο άλλο νοσοκομείο και οι γιατροί του είπαν ότι μπορούν να τον βοηθήσουν αλλά όχι άμεσα. Έτσι, για να σταματήσουν τη σήψη στο χέρι του, το τοποθέτησαν στον αστράγαλο του όπου έμεινε για ένα μήνα.

Ένας γιατρός είπε: «Ήταν σοβαρά τραυματισμένος, το χέρι του είχε ισοπεδωθεί. Περιμέναμε ένα μήνα προκειμένου να περιποιηθούμε τα τραύματα και μετά να κάνουμε την εγχείρηση για την αποκατάσταση».

Ένα μήνα μετά ο Ξιάο είναι έτοιμος να εγχειριστεί ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα αποκατασταθεί πλήρως.
1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα