ΤΩΡΑ: Στον Κορυδαλλό ο Γερμενής και ο Ηλιόπουλος – Στις φυλακές Ναυπλίου ο Μπούκουρας

Μεταγωγές-υπερπαραγωγή με θωρακισμένα οχήματα και αστυνομικούς οπλισμένους σαν αστακούς πραγματοποιείται αυτή την ώρα η μεταγωγή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα στην φυλακή.

Οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος θα μεταφερθούν στις φυλακές κορυδαλλού, μαζί με τους ήδη προφυλακισθέντες Νίκο Μιχαλολιάκο, Παναγιώτη

Λαγό και Νίκο Παππά, ενώ ο Στάθης Μπούκουρας θα μεταφερθεί στις φυλακές του Ναυπλίου.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής απολογίας του βουλευτή Ευστάθιου Μπούκουρα, αρκετά μέλη της Χρυσής Αυγής έδωσαν δυναμικό παρόν, προκαλώντας μάλιστα και προβλήματα , καθώς υπήρξαν μικρής έκτασης επεισόδια και προπηλακισμοί κατά των δημοσιογράφων με φωνές και συνθήματα. Η Χρυσή Αυγή πλέον βρίσκεται σε διαδικασία φθοράς, καθώς μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας στη φυλακή και ειδικά μετά τη φυλάκιση της ηγεσίας.

Παράλληλα τίθεται ένα ακόμη ζήτημα. Με εννέα από τα 18 στελέχη της Χρυσής Αυγής να αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες και έξι από αυτά να βρίσκονται ήδη προφυλακισμένα ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να κρίνει εάν ένα κόμμα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση μπορεί να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών.

Ορισμένοι μάλιστα λένε ότι προκειμένου να αποφευχθεί πιθανός αποκλεισμός υπάρχει προετοιμασία της Χρυσής Αυγής για συμμετοχή στις εκλογές με άλλη ονομασία και άλλα σύμβολα.

Φωτογραφία: Εurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα