ΤΩΡΑ-Διαδηλωτές επιτέθηκαν στα αυτοκίνητα της Τρόικας – Μπουκάλι στον Τόμσεν [εικόνες & βίντεο]

Επίθεση στα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους εκπροσώπους των δανειστών, πραγματοποίησαν διαδηλωτές κοντά στο υπουργείο Οικονομικών. Μπουκάλι πέτυχε το αυτοκίνητο του Πολ Τόμσεν.

Η κλιμακούμενη ένταση στην περιοχή του Συντάγματος και κυρίως κοντά στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ και των διαδηλωτών, είχε ως αποτέλεσμα μερικοί από

αυτούς να επιτεθούν στα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους απεσταλμένους της Τρόικας.

Όπως αναφέρει το Newsit.gr την ώρα που οι τρεις εκπρόσωποι μεταφέρονταν με τα αυτοκίνητα τους από το υπουργείο, μια ομάδα διαδηλωτών κινήθηκε κατά πάνω τους με ρίψεις μπουκαλιών και ένα από αυτά βρήκε το αυτοκίνητο του Πολ Τόμσεν.

Πριν από αυτό, οι διαδηλωτές είχαν κλείσει την Φιλελλήνων και είχαν σταματήσει την κυκλοφορία με τα ΜΑΤ να τους επιτίθενται και σύμφωνα με μαρτυρίες να ασκούν βία χωρίς λόγο, ενώ χτύπησαν όπως αποκαλύπτει το Newsit έναν ηλικιωμένο άνθρωπο και στη συνέχεια δεν επέτρεπαν να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν διαμηνύσει ότι αν δεν απομακρυνθούν όλοι από το υπουργείο Οικονομικών δεν πρόκειται να εξέλθουν από αυτό τα μέλη της Τρόικας.

Προσαγωγή μέλους της ΑΔΕΔΥ από την αστυνομία

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρη Καλομοίρη,ενώ υπήρξε και έντονο φραστικό επεισόδιο με τον συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης της ΟΛΜΕ και των σχολικών φυλάκων στο κέντρο της Αθήνας.

Φωτογραφίες: Newsit

Keywords
Τυχαία Θέματα