Τώρα μπορείτε να κάνετε τρίο με ένα download – Η νέα εφαρμογή βρίσκει τον τρίτο της κρεβατοπαρέας

Μία νέα εφαρμογή υπόσχεται να βρει ανθρώπους σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε πολυπληθή ερωτική συνεύρεση.

Η εφαρμογή 3nder απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να έρθουν σε ερωτική επαφή με άλλα δύο άτομα, λαϊκιστή να κάνουν τρίο. Όσοι επιλέξουν να γραφτούν, μπορούν είτε να δημιουργήσουν ένα προσωπικό λογαριασμό είτε κάποιο λογαριασμό ζευγαριού που ψάχνει ένα ακόμα άτομο.

Στον ιστότοπο της εφαρμογής αναφέρεται ότι απευθύνεται σε «όλους τους swingers, άβγαλτους, έμπειρους, και περίεργους που έχουν μπουχτίσει με την κοινωνία, όπως ακριβώς οι ομοφυλόφιλοι πριν από 15χρόνια». Επίσης το σλόγκαν της εφαρμογής είναι «Το τρίο είναι εύκολο» και το όλο εγχείρημα βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο.

Η 3nder δημιουργήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία και όπως σε όλες τις υπόλοιπες που έχουν σχέση με γνωριμία, έτσι και σε αυτήν ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του προφίλ στο οποίο θα αναφέρει πράγματα για τον εαυτό του αλλά και για το τι είδους σχέση ψάχνει.

Επίσης οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορες ρυθμίσεις που θα τους δίνουν την δυνατότητα να έχουν κλειδωμένο το προφίλ τους και να μην φαίνονται πληροφορίες προκειμένου να προστατευτούν από μέλη της οικογένειας τους που μπορεί να δουν τον λογαριασμό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα