Τόνυ Μαυρίδης: Ζούσα μόνο για την Έλενα

Ο διάσημος μάνατζερ μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου.

Για τον χωρισμό του με την Έλενα Παπαρίζου αλλά και την αφοσίωση του σε αυτή μίλησε ο Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος αν και δηλώνει ερωτευμένος, αναφέρει ότι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

«Ο κόσμος πίστευε ότι είμαι ένας χαραμοφάης που απλώς έτρεχε πίσω από την Έλενα. Βέβαια ίσως να φταίω κι εγώ για αυτό γιατί δεν επεδίωξα να βγω μπροστά. Αν κοιτάξεις στους τοίχους

γύρω σου θα δεις ένα σωρό χρυσούς δίσκους. Προφανώς η εταιρεία μου τους έδωσε γιατί δούλεψα σκληρά για αυτούς. Ναι, γράφω και μουσική, αλλά αν με ρωτήσεις μέχρι και πριν από λίγα χρόνια για τη δουλειά μου θα σου πω πως στόχος μου ήταν να κάνω την Έλενα νούμερο 1 και τα κατάφερα», ανέφερε στην Espresso.

Ωστόσο ο Τόνυ Μαυρίδης, δεν παρέλειψε να αναφέρει για την κατάθλιψη την οποία βίωσε και πως το αντιμετώπισε.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλο αυτό που συνέβαινε με την showbiz. Για ένα διάστημα δεν είχα ζωή. Το μόνο που έκανα ήταν να γράφω μουσική. Ζούσα μέσα στο στούντιο και μου έφερνε εκεί η Έλενα ένα πιάτο φαγητό».

Πως ξεπέρασε ο Τόνυ Μαυρίδης την κατάθλιψη;

«Δύσκολα και με τη βοήθεια ειδικού. Μου συνέστησε να χαλαρώσω τους ρυθμούς μου, να αποβάλω το άγχος και να τρώω ό,τι θέλω χωρίς να πιέζομαι. Έτσι πήρα τα κιλά. Ήμουν πολύ fit πριν. Πραγματικά είναι σαν να παλεύεις με ένα τέρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα