Τον φιλοξένησαν στο σπίτι τους για να δείξουν ότι δεν είναι κακός και κατακρεούργησε το παιδί τους

Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η καλή καρδιά δύο γονέων στη Βρετανία, οι οποίοι ήθελαν να αποδείξουν στη γειτονιά ότι ο Ντάνιελ Ρόσερ δεν ήταν κακός ή τρελός όπως φημολογούνταν και τον έβαλαν στο σπίτι τους για να βρουν το επόμενο πρωί το 4χρονο παιδί τους στραγγαλισμένο και γυμνό σε μια λίμνη αίματος.

Την ώρα που οι γονείς του Ράιλι Τέρνερ κοιμόντουσαν, ο Ντάνιελ πήρε τέσσερα μαχαίρια, ανέβηκε στο δωμάτιο και αφού στραγγάλισε το λαιμό του παιδιού, τον έκοψε και το κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο των γονιών και κοιμήθηκε στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι.

Μόλις

τον είδε το επόμενο πρωί η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει και τον έδιωξε από το σπίτι. Ο πατέρας κατευθύνθηκε στο δωμάτιο του 4χρονου γιου του για να τον δει γυμνό σε μια λίμνη αίματος και με κομμένο το λαιμό.

Ο ψυχοπαθής Ρόσερ παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τον μικρό Ράιλι και οδηγήθηκε έγκλειστος σε ψυχιατρική φυλακή. Η μητέρα είναι σε άσχημη κατάσταση γιατί θεωρεί τον εαυτό της υπαίτιο που το παιδί της δεν ζει. «Αισθάνομαι ενοχές, γιατί το παιδί μου υπέφερε τόσο πολύ εξαιτίας της καλοσύνης μου», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα