Το ξενοδοχείο…της ζούγκλας – Ζήσε σα Μόγλης με όλες τις ανέσεις

Ένας αρχιτέκτονας από τον Ισημερινό έχτισε ένα ξενοδοχείο μέσα στη ζούγκλα και έκανε το πρώτο οικολογικό ξενοδοχείο, έχοντας υπηρεσίες που άπτονται της επαφής με τη φύση.

O Ροκ Σεβίγια είναι κάτοικος του Εκουαδόρ και είχε πάντα όνειρο να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική. Σήμερα είναι ο ιδιοκτήτης δύο ξενοδοχείων-ορόσημο για την αρχιτεκτονική και τη χώρα.

Το δεύτερο, που βρίσκεται στην περιοχή Μάσπι, είναι χτισμένο μέσα στη ζούγκλα

και δίνει την ευκαιρία στους διαμένοντες να έρθουν σε επαφή με τη βιοποικιλότητα της περιοχής, που περιλαμβάνει μερικά σπάνια είδη, κυρίως πουλιών. Διαθέτει 22 δωμάτια, εκ των οποίων τα 3 είναι σουίτες, με κύριο χαρακτηριστικό τη γυάλινη επένδυση αντί για τοίχους στις 2 από τις 4 μεριές, ώστε να ξυπνάς με θέα την άγρια ζωή.

Γύρω του έχει βουνά και άφθονο πράσινο, ενώ υπάρχουν και αποστολές με εξερευνήσεις, στα πιο ασφαλή σημεία, σε καταρράκτες, ποτάμια, δάση.

Κι επειδή είναι στη ζούγκλα, δε σημαίνει ότι θα ζείτε σα Νεάτερνταλ, αφού έχει όλες τις ανέσεις, ενώ στο μέλλον προβλέπεται να έχει υδροηλεκτρική ενέργεια.

Η πανίδα του περιλαμβάνει πούμα, ερπετά, με αρκετά σπάνια είδη φιδιών, έντομα, αραχνοειδή και πάνω από 500 είδη πουλιών. Οι κάμερες που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία του δάσους λειτουργούν και ως ερευνητικό υλικό, ενώ σε ενημερώνουν που να κινηθείς ώστε να μην έχεις δυσάρεστες συναντήσεις με πούμα και φίδια.

Η διαμονή είναι λίγο τσιμπημένη (1300 δολάρια το άτομο για δύο βράδια), αλλά αν σκεφτεί κανείς το τοπίο και το τι μπορεί να κάνει είναι εμπειρία που αξίζει. 1 από 26 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα