Το τραγούδι της Μπιγιονσέ για την Εκατερίνα στο grande re opening του Σκορπιού [εικόνες]

13:54 5/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο δισεκατομμυριούχος ολιγάρχης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού, όχι μόνο έχει το χρήμα αλλά το δείχνει κιόλας. Κι επειδή δεν είναι Έλληνας, αποθεώνεται.

Από το πρωί της Τετάρτης, το νησί που έκανε διάσημο ο Αριστοτέλης Ωνάσης, μπήκε ξανά στο χάρτη του διεθνούς αστραφτερού τσίρκου των απανταχού jet setters.

Αφορμή τα 25α γενέθλια της κόρης του νέου ιδιοκτήτη

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα η οποία κάλεσε τους φίλους της από όλο τον κόσμο για να τους δείξει το νέο της, ακριβό παιχνίδι.

Η τριήμερη γιορτή έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Εκατοντάδες καλεσμένοι, πλούσιοι και διάσημοι από κάθε σημείο του πλανήτη, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του, άκουσαν στις 10 το βράδυ την αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ να τραγουδάει happy birthday στην Εκατερίνα και στη συνέχεια διασκέδασε το κοινό με ένα φαντασμαγορικό σόου.

Η προσέλευση των καλεσμένων έχει ξεκινήσει από την Τρίτη. Ελικόπτερα και λάντζες πηγαινοέρχονται συνεχώς στο νησί. Ενα κρουαζιερόπλοιο το το μήκους 400 ποδών (133 μέτρων) «Seabourn Spirit» βρίσκεται αγκυροβολημένο δίπλα στα mega yacht της οικογένειας και των φίλων της για να φιλοξενήσει όσους δεν χωράνε στιες υποδομές του Σκορπιού.

Όσον αφορά στις εκπλήξεις που είχαν επιφυλάξει οι οικοδεσπότες, σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ένα μοναδικό θαλάσσιο θέαμα με ακροβάτες που έκαναν τις φιγούρες τους πάνω σε τζετ σκι.

Αργότερα, οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για τις ανάγκες του κυνηγιού θησαυρού το οποίο πραγματοποιήθηκε στην ακτή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Σεργέι Τσερνίτσιν: «Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα επειδή εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που την ενέπνευσαν να ζητήσει από τους καλεσμένους της αντί να της φέρουν δώρα, να δωρίσουν χρήματα για να στηρίξουν τις φιλανθρωπίες της οι οποίες θα βοηθήσουν τα παιδιά στη Λευκάδα και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της οικογένειας, «εκ μέρους της Κάτιας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία και ακτοφυλακή, καθώς και τις τοπικές αρχές και τους ανθρώπους της Λευκάδας για τη βοήθειά τους στην οργάνωση του πάρτι γενεθλίων».

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα