Το «σόου» του Αλέξη Τσίπρα στο Κερατσίνι και η θαυμάστρια που του είπε «αχ αγόρι μου γλυκό»

Στο Κερατσίνι βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πρώτη στάση του πρωθυπουργού ήταν το δημαρχείο όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον δήμαρχο Χ. Βρεττάκο, με αντικείμενο την αξιοποίηση του χώρου των λιπασμάτων.

Αρχικά είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο κατά την οποία συζήτησε για την αξιοποίηση του χώρου των πρώην λιπασμάτων στη Δραπετσώνα. Στη συνέχεια πήγε στο παραλιακό μέτωπο της Δραπετσώνας και είπε

ότι γίνεται πραγματικότητα με προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τελικά βγήκε ο συγκεκριμένος χώρος από τη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ. «Δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Έξω από την είσοδο του δημαρχείου μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα περίμενε μια... φανατική θαυμάστρια του. Ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε προς το μέρος της και δεν της χάλασε το χατίρι να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει, με την ίδια να του λέει «αχ αγόρι μου γλυκό».

Η γυναίκα την ώρα που ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις ακουγόταν να λέει «είσαι κι όμορφος, στάσου από εκεί να τον δω». Στη συνέχεια, μαζί με τον δήμαρχο πραγματοποίησε περιήγηση στην περιοχή των λιπασμάτων.

Ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί την περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την μέση του, τον ανάγκασε να την αναβάλει. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον Οκτώβριο πήρε θέση υπέρ των τοπικών διεκδικήσεων στη διαμάχη για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των λιπασμάτων εν όψει της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΠ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας ενώπιον της Βουλής, στη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε πως το παραλιακό μέτωπο της περιοχής των Λιπασμάτων θα παραχωρηθεί στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας μετά από νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.

The post Το «σόου» του Αλέξη Τσίπρα στο Κερατσίνι και η θαυμάστρια που του είπε «αχ αγόρι μου γλυκό» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα