Το “σκουλήκι” Ντένις Ρόντμαν

Ο τρελό-Ντένις Ρόντμαν, πάτησε τα 50, αλλά συνεχίζει να μην μασάει τα λόγια του. Και φαίνεται στη συνέντευξη που έδωσε στο τελευταίο Nitro.

Από τον Γιώργο Πράτανο

Του έχουν κολλήσει διάφορες ταμπέλες· τον έχουν πει δύστροπο, εριστικό, παρανοϊκό· έχουν ενοχληθεί με τις παλαβές κομμώσεις του, με τα γυναικεία φορέματα που έχει φορέσει, με τα τατού του. Ωστόσο, ούτε ο πλέον ορκισμένος εχθρός της περσόνας του δεν αμφισβήτησε ποτέ το ότι ο «Ντένις ο Τρομερός», το «Σκουλήκι», υπήρξε ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία του κορυφαίου

πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο· και γεννημένος αντιστάρ.

Έντεκα χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του στο παρκέ, ο Ρόντμαν δεν έχει σταματήσει να γοητεύει τα μίντια. Στην πρόσφατη τελετή είσοδου του στο ΝΒΑ Hall Of Fame εμφανίστηκε βουρκωμένος και ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του και ανέχτηκαν ιδιορρυθμίες, όπως τα λίαρ τζετ κόστους τριάντα χιλιάδων δολαρίων που νοίκιαζε πριν από τα παιχνίδια των Bulls για να πεταχτεί ως το Λας Βέγκας, ώστε να ρίξει μια ζαριά για ένα εκατομμύριο. Πλέον ζει μόνιμα σε ένα πολυτελές penthouse στο Μαϊάμι, όπου τον πετύχαμε λίγες ώρες μετά την οριστική υπογραφή του επεισοδιακού διαζυγίου του από την τρίτη του γυναίκα Μισέλ Μόγερ – εξ ου και δεν ήταν σε καλή διάθεση. Ωστόσο, παρά τις ιστορίες τρόμου που κυκλοφορούν για τη σχέση του με τα μίντια (λέγεται ότι πρόσφατα έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη ενώ κάποια του έκανε στοματικό), ήταν κουλ. Η κουβέντα ξεκίνησε με τις αναμνήσεις από τη μία και μοναδική φορά που έχει έρθει στην Ελλάδα, το 1998 – κατόπιν μιλήσαμε για αθλητικές διακρίσεις, εκκεντρικά ντυσίματα και, φυσικά, σεξ.

Είσαι ο πρώτος άντρας που έχει πάει με πάνω από δύο χιλιάδες γυναίκες, από τον οποίο παίρνω συνέντευξη. Αλήθεια, υπήρξε καμία Ελληνίδα ανάμεσα σ’ αυτές;
Ντ. Ρ.: Ε, ανάμεσα σε δύο χιλιάδες φαντάζομαι πως θα υπήρξαν και κάποιες Ελληνίδες. Όχι, μισό λεπτό. Ναι, υπήρχε μία στο Ντιτρόιτ και μία στο Σικάγο.

Κάρμεν Ιλέκτρα ή Μαντόνα; Ή και οι δύο;
Ντ. Ρ.: Καμία! Έχω πηδήξει καλύτερες.

Τι συνέβη και χώρισες μέσα σε μία ημέρα από την Κάρμεν Ιλέκτρα;
Ντ. Ρ.: Την είχα γνωρίσει εκείνο το βράδυ στο Λας Βέγκας και παντρευτήκαμε. Την άλλη ημέρα δε θυμόμουν τίποτε. Μου είπαν ότι την είχα παντρευτεί!

Έχεις μάθει τίποτε για αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα; Για την οικονομική κρίση;
Ντ. Ρ.: Ποια κρίση; Όχι. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Δεν είμαι οικονομολόγος, δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάς.

Πλέον είσαι μέλος του NΒΑ Hall of Fame. Γιατί καθυστέρησε, κατά τη γνώμη σου, τόσο πολύ η απόφαση της oμοσπονδίας να σε κάνει μέλος;
Ντ. Ρ.: Δεν άργησε, έγινε την κατάλληλη στιγμή. Πρώτα μπήκε ο Mάικλ (σ.σ.: Τζόρνταν), μετά ο Σκότι (σ.σ.: Πίπεν) και τώρα ήταν η σειρά μου. Άλλωστε, με αυτήν τη σειρά αποχωρήσαμε από την ενεργό δράση.

Γιατί τελικά δε φόρεσες φόρεμα στην τελετή για την είσοδό σου στο Hall οf Fame;
Ντ. Ρ.: (Γέλια) Κομμένα πλέον τα φορέματα. Δε θα με ξαναδείτε να φοράω!

Ποια ήταν η πιο εκκεντρική εμφάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα