Το πρώτο πρωτάθλημα υπέρβαρων είναι πλέον γεγονός [βίντεο]

Βαρέθηκαν να παρακολουθούν την δράση από τις εξέδρες, βαρέθηκαν να πέφτουν θύματα ρατσισμού λόγω των παραπανίσιων κιλών που κουβαλάνε κι αποφάσισαν να διοργανώσουν το δικό τους πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!Ένα διαφορετικό λοιπόν πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν ποδοσφαιριστές με δείκτη μάζας σώματος άνω του 30 ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στην Αγγλία, το οποίος θα διαρκέσει συνολικά 14 εβδομάδες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν δεκτοί οι ποδοσφαιριστές στις ομάδες είναι ο ΔΜΣ (δείκτης μάζας σώματος) τους να ξεπερνά

το 30, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως έχουν τουλάχιστον 20 με 30 κιλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν συνολικά 90 άνδρες, ηλικίας από 20 μέχρι 69 ετών. Ο πρωταθλητής μάλιστα δεν θα κριθεί μόνο από τις νίκες που έκανε αλλά και από τα κιλά που έχασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας! Βλέπεται στους βαθμούς που παίρνει κάθε ομάδα μετά από κάθε παιχνίδι δεν μετρά μόνο η νίκη, αλλά και πόσα κιλά έχουν χάσει κάθε εβδομάδα οι παίκτες της!

«Πολλοί από αυτούς τους άνδρες έπαιζαν μπάλα πριν από μερικά χρόνια, αλλά αναγκάστηκαν να τα παρατήσουν επειδή τους κορόιδευαν οι άλλοι. Υπάρχει ένας ρατσισμός απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και εμείς τους δίνουμε την ευκαιρία να κάνουν το αγαπημένο σπορ τους, αλλά και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Θέλουμε να αρχίσουν το πρωτάθλημα ως υπέρβαροι και θα πανηγυρίζουμε μαζί τους για τα κιλά που θα χάνουν στην πορεία» τόνισε ένας από τους διοργανωτές.

Η συμμετοχή πάντως ήταν πολύ μεγάλη, που ήδη κρατικοί φορείς εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο εγχείρημα. Δεν είναι φυσικά τυχαίο πως οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν μια φωτογραφία του Βραζιλιάνου Ρονάλντο για να διαφημίσουν το πρωτάθλημα, ο οποίος άλλωστε έχει το παρατσούκλι «χοντρός».

The post Το πρώτο πρωτάθλημα υπέρβαρων είναι πλέον γεγονός [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα