Το Πρωινό – Καλημερούδια: Στην κορυφή Λιάγκας και Σκορδά, χαμηλές πτήσεις για τη Ντορέττα

Παρασκευή εχθές και ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα που οι ψυχαγωγικές εκπομπές της ζώνης 10.00 – 13.00 έπαιζαν απέναντι. Η εβδομάδα μπορεί να ξεκίνησε με ελαφρύ προβάδισμα στους πίνακες τηλεθέασης για το «Καλημερούδια», ωστόσο ακόμα και η πρεμιέρα δεν σημείωσε θεαματικά νούμερα.

Από τη δεύτερη κιόλας μέρα της τηλεμαχίας, η Ντορέττα άρχισε να χάνει ποσοστά κι έτσι από την Τετάρτη και μετά το «Πρωινό» ξεκίνησε να… παίρνει κεφάλι και μάλιστα με τεράστια διαφορά, κυρίως αν αναλογιστεί κανείς το ενδιαφέρον που θα είχε το τηλεοπτικό κοινό για το νέο προϊόν του Mega.

Έτσι,

ο μέσος όρος στο γενικό σύνολο που έκαναν ο Γιώργος και τη Φαίη χθες, Παρασκευή, ήταν 26,8 %, ενώ αντίστοιχα ο μέσος όρος της Ντορέττας στο γενικό σύνολο ήταν 12,5%. Όπως προκύπτει από τις χθεσινές μετρήσεις οη διαφορά μεταξύ των 2 εκπομπών είναι 14,3%, ενώ από τη γενική εικόνα της πορείας των δυο τους δε φαίνεται πως η Ντορέττα μπορεί δεν μπορεί να κάνει την ανατροπή ή να κερδίσει υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Όσο για το δυναμικό κοινό που απασχολεί δεόντως; Και εκεί, ο Γιώργος με τη Φαίη κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα, με τα ποσοστό της Παρασκευής να είναι στο κοινό 15 – 44 27,2%, με το «Καλημερούδια» και τη Ντορέττα να μένει στο 12,6%.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν οι 2 εκπομπέας από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου που παίζουν απέναντι στο ToraTora.gr.

The post Το Πρωινό – Καλημερούδια: Στην κορυφή Λιάγκας και Σκορδά, χαμηλές πτήσεις για τη Ντορέττα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα