Το πήρε το κορίτσι ο Πούτιν; Φήμες οτι παντρεύτηκε την Καμπάγιεβα σε μοναστήρι [εικόνες]

«Φουντώνουν» και πάλι οι φήμες ότι ο Ρώσος πρόεδρος παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο σε μυστική τελετή την επί χρόνια αγαπημένη του, πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Αλίνα Καμπάγιεβα.

Η φημολογία πυροδοτήθηκε όταν ο πολιτικός αντίπαλος του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι έγραψε στο twitter: «Μου λένε ότι ο Πούτιν και η Καμπάγιεβα παντρεύονται σήμερα στο μοναστήρι Ιβέρ. Ολόκληρη η πόλη του Βαλντάι έχει αποκλειστεί». Αμέσως το ίντερνετ πήρε «φωτιά» με πολλούς να υποστηρίζουν ότι τα μέλη της

προσωπικής ασφαλείας του Ρώσου προέδρου έχουν αποκλείσει τη πρόσβαση στην πόλη για τον μυστικό γάμο του Βλαντιμίρ Πούτιν, που χώρισε με την επί τρεις δεκαετίες σύζυγο του Λουντμίλα τον περασμένο Ιούνιο.

Ωστόσο, το Κρεμλίνο που μέχρι σήμερα αρνείται ότι η Καμπάγιεβα βρίσκεται στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, διέψευσε τους ισχυρισμούς. Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε τις φήμες «γυμναστική στο διαδίκτυο προκειμένου να ανακουφιστεί η πλήξη».

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία «βοά» πως κάτι τρέχει με τον Ρώσο πρόεδρο και το «χρυσό» κορίτσι των Ολυμπιακών Αγώνων που σήμερα είναι βουλευτής του κόμματος του Πούτιν. Εδώ και πέντε χρόνια οι φήμες για την σχέση τους δίνουν και παίρνουν.1 από 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα