Το ΠΑΣΟΚ αδειάζει το Υγείας: Αβάσιμες οι επιθέσεις που δέχθηκε η Μαλλιώρη για τον ΟΚΑΝΑ

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η κόντρα μεταξύ της Μένης Μαλλιώρη με την υφυπουργό Υγείας, Ζέτα Μακρή μετά τις καταγγελίες της τελευταίας για «μαύρη» τρύπα εκατομμυρίων στον Οργανισμό. Την ίδια στιγμή στην «αρένα» μπαίνει και το ΠΑΣΟΚ παίρνοντας το μέρος της πρώην προέδρου του ΟΚΑΝΑ.

Η Χαριλάου Τρικούπη εμφανίζεται να διατηρεί διαφοροποιημένη στάση από το υπουργείο το οποίο δέχθηκε την παραίτηση

της κυρίας Μαλλιώρη. Η πρώην, πλέον, πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ στην επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη,τόνιζε ότι: «Με δεδομένα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και της απρόκλητης και αθέμιτης σε βάρος μου συμπεριφοράς της υφυπουργού κ. Μακρή, σχετικά με τον Οργανισμό που μου έχει ανατεθεί η Διοίκηση, θεωρώ ότι η περαιτέρω παραμονή μου στον ΟΚΑΝΑ δεν έχει πλέον νόημα. Στοιχειώδης προσωπική ευθιξία μου επιβάλλει να σας υποβάλλω εκ νέου την παραίτησή μου, παρά το γεγονός ότι δεν είχατε αποδεχθεί την από 4.11.2013 ομοία». Τελικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε δεκτή την συγκεκριμένη παραίτηση στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την υφυπουργό του, Ζέττα Μακρή.

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του στην ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για επιτυχημένο έργο της κυρίας Μαλλιώρη, λέγοντας πως πρέπει να συνεχισθεί:

Ολόκληρη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την παραίτηση της κυρίας Μένης Μαλλιώρη:

«Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι θεωρεί ως ιδιαίτερα θετικό το έργο της κυρίας Μαλλιώρη στον ΟΚΑΝΑ. Η συμβολή της στον αγώνα της αντιμετώπισης των ναρκωτικών ήταν πολύ σημαντική. Πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις που έδωσε η τέως Πρόεδρος στις κατηγορίες της αρμόδιας Υφυπουργού ήταν επαρκείς και οι επιθέσεις που εδέχθη αδικαιολόγητες και αβάσιμες. Η παραίτησή της έγινε για λόγους ευθιξίας της ίδιας. Η παρακαταθήκη που αφήνει η κα Μαλλιώρη θα πρέπει να συνεχιστεί».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα