Το νέο tweet του Νίκου Καρανίκα στη Μενεγάκη [εικόνα]

15:21 3/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο νέος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας έπιασε δουλειά και άρχισε να κάνει τις πρώτες εισηγήσεις του στον πρωθυπουργό.

Το Koolnews.gr φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας τις απόρρητες εκθέσεις του στον Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό, το ασφαλιστικό και το θέμα των αγροτών:

Για το προσφυγικό:

Αλέξη έχω διακρίνει χτυπητές αδυναμίες του συστήματος

να βοηθήσει τους πρόσφυγες. Είναι υποχρέωσή μας να σταθούμε στο πλευρό τους ώστε να κάνουμε την παραμονή τους στη χώρα μας λίγο πιο ευχάριστη. Συνομιλώντας μαζί τους έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται άμεσα οι άνθρωποι αυτοί είναι τα εξής:

1. Μια τηλεόραση με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή για να βλέπουν Ελένη και να μαθαίνουν απ’ τον Βασίλη Μπουλούμπαση ποια μποτάκια είναι στη μόδα, που μου βγαίνει η άλλη με τη χακί γαλότσα και το πράσινο καλσόν στην Ειδομένη και είναι σαν να βλέπω τον Μάρκελλο Νύκτα να κάνει σχοινάκια στα Αφάντου.

2. Μια δεύτερη τηλεόραση με μακρύ καλώδιο και ενισχυτή, γιατί αν κάψει φλάντζα η πρώτη τι θα κάνει ο πρόσφυγας; Χωρίς νερό και φαγητό μπορεί να την παλέψει, χωρίς Ελένη και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο όχι. ΥΓ Ελένη κάνε με αδ είμαι πλοκ.

3. Smartphones για να μπορούν να κάνουν retweets όσα ανεβάζει η Ελένη και να διεκδικούν πλούσια δώρα, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν στα χέρια τους χάρη στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (έβαλα τον Καμμένο να μπλοκάρει το Twitter account της Αθανασίας Νταβαρίνου).

Για το ασφαλιστικό.

Αλέξη μελετώντας τις προτάσεις του Κατρούμπαλου (εκτός από Ελένη βλέπω και Αλέφαντο) κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το ασφαλιστικό που προτείνει δεν δίνει λύσεις. Για να γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό πρέπει να γίνουν μη βιώσιμοι οι συνταξιούχοι. Γι’ αυτό προτείνω τα εξής:

1. Τη θέσπιση εθνικής σύνταξης στα 8.999 ευρώ (πριν πάθει συγκοπή ο Τόμσεν δείξτου το Νο2).

2. Την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 79 έτη. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο ορθολογισμός των δημοσιονομικών, αφού για να δει κανείς σύνταξη πρέπει να είναι συμμαθητής του Μιναλά ή ο Χαϊλάντερ.

3. Δημιουργία γραμμής υποστήριξης (μελλοντικών) συνταξιούχων. Όποιος τηλεφωνεί θα ακούει δωρεάν ένα μισάωρο από την εκπομπή της Ελένης, το οποίο προσφέρει αναζωογόνηση του οργανισμού, χαρίζει ζωντάνια και ευεξία σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα τις δουλειές σου (και το μπικίνι τέλειο κορίτσια). Παίρνεις τηλέφωνο 65άρης και κλείνεις 16άρης με ακμή και χνούδι στο μουστάκι.

Για τους αγρότες.

Αλέξη η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και οι αγρότες μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιστρέψουν στα μπλόκα. Για να μη συμβεί αυτό προτείνω τα εξής:

1. Να τριμάρουν τα μούσια τους. Δεν γίνεται να τους καλούμε για συζήτηση και να εμφανίζονται στο Μαξίμου με κάτι ανεμοδαρμένα μούσια σαν τον Μητροπολίτη Σεραφείμ μετά από τρίωρο παρκούρ στη Σαντορίνη. Δεν έχουν δει ποτέ Γκουντάρα να ξεστραβωθούν οι αγροτινέιτζερ;

2. Συνεργασία με Αντώνη Σαμαρά για την παροχή δωρεάν wi-fi στα μπλόκα. Για να μπορούν οι αγρότες να καβαλάνε τα τρακτέρ και να βλέπουν στα κινητά τους τη συνέντευξη του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης στην Πόπη Τσαπανίδου για να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Αφού σύνταξη δεν θα δουν ποτέ, ας δουν τουλάχιστον μια Milfάρα να ισιώσουν.

3. Βραδιά ποίησης και ανάγνωσης του βιογραφικού μου. Η βραδιά ξεκινάει με ανάγνωση του τελευταίου ποιήματος του συντρόφου Κουράκη:

Εγώ σκυφτός -καθώς μπρούμυτα-

δαχτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη

Λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου

χτυπάει την πόρτα του

αμετάκλητου

Τυφλώνομαι από το φως του

Ορώ

Στη συνέχεια και αφού αποχαιρετήσουμε τους 2345 ηρωικούς πεσόντες, για τους 15 επιζήσαντες θα ακολουθήσει ανάγνωση του βιογραφικού μου με τίτλο: «Χολέρα, χολέρα να φύγει η καριέρα». Όσοι μετά απ’ αυτό έχουν ακόμα όρεξη για σύνταξη και επιδοτήσεις θα τιμωρούνται με 3ωρη υποχρεωτική παρακολούθηση του Namaste (και Μπογδάνο στα καπάκια).

4. Να αλλάξει όνομα ο Μπούτας. Ρεζίλι με έκανε ο αλήτης. Προχθές έστειλα tweet στην Ελένη και της έγραψα κατά λάθος:

Και αντί για τη βαφή μαλλιών (για να την κάνω δώρο στον Πάνο Παναγιωτόπουλο) κέρδισα ένα μπουκάλι Τσίπουρο που έγραφε: «Μόνο τον ήλιο και το τσίπουρο δεν μπορούν να μας πάρουν».

The post Το νέο tweet του Νίκου Καρανίκα στη Μενεγάκη [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα